Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze:Myślę,że aby móc wypowiedzieć się o 50+ to chociaż małe doświadczenie w tej kwestii trzeba mieć ...no choćby 50 + jeden dzień
Nie mam jeszcze 50 tym bardziej +jednego dnia ,ale czytam Was i biorę sobie wszystkie uwagi do
Powtórzę jeszcze raz pamiętajmy ,,serce nie ma zmarszczek,,!!! i tego jestem pewna
Miło ,że zabrali również głos panowie czekamy na innych!
eluunia pisze:Hej bliżniaczko nie narzekaj ja już dawno po więc Ci wszystko powiem ...jest Ok
Jakaś opóznona ze mnie blizniaczka a "prawie" jak dwie krople wody ...jak jest ok! to tylko czekać tego czasu.
Żyć,kochać,szaleć pozdrawiam wszystkich tuż przed i deko po...
danusia64 pisze:
Ja już skończyłam 50 lat...
.....zrobiłam sobie postanowienie poprawy.......
I będę w końcu oddychać.....oddychać
.....ale czy mi się to uda...
ja też ale dość "dawniej"...
postanowiłem sobie i ... dostałem w łeb...
...
że niby mi się nie podoba...
i co ?
ma mi się udać ?