"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
PHILIPS
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2015 20:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: PHILIPS »

KOCHANI PISZCIE KONKRETY CZY TAM JEST NAPRAWDĘ TAK TRAGICZNIE ROZUMIEM ZE NIEMA SZANSY WYTRZYMAĆ 24 DNI (JA TAM SIĘ WYBIERAM ALE MAM MIESZANE UCZUCJA :shock: )
POZDRAWIAM
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

To źle rozumiesz. Jest tutaj sporo opinii byłych kuracjuszy. Fakt, w większości są one negatywne i na przyzwoitą rehabilitację raczej nie licz ,ale bez przesady... Nie przypominam sobie żeby ktoś pisał o tragedii. Są plusy i minusy . Osobiście w okresie letnim chętnie bym tam wróciła :D Wszystko jest tutaj opisane. 27 stron lektury to mało ? Jakich jeszcze konkretów oczekujesz ?
PHILIPS
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

już jest konkret przy prewencji jest na ogól wszędzie prawie tak samo
ale do rzeczy jak jedzenie warunki lekarze rehabilitanci opieka a w szczególności Pan właściciel czy się czepia bez podstaw nie czy w miarę ugodowy
czy mimo tych negatywów warto skorzystać z tego ośrodka i ustonóg
najważniejsze czy ci zdrowie podreperowali
pozdrawiam i proszę o szczerą odpowiedz :kwiat:
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Widzę że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną. Sorry, ale chciałeś szczerze... Nie chce mi się po raz piśdziesiąty klepać tego samego. Jeszcze raz powtarzam że odpowiedzi na wszystkie pytania masz w tym wątku. Poza tym ja byłam tam kilka miesięcy temu więc może skup się na opinii "świeżaków" którzy dopiero co stamtąd wrócili .
PHILIPS
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

bardzo dziękuję za odpowiedzi rzeczywiste duzo się dowiedziałem oczywiście zdrowie koleżanki milej tez podreperowali to najważniejsze co do czytania ze zrozumieniem to rozumiem co poprzednicy pisali chodziło mi o świeże spojrzenie bardzo dziękuję i przepraszam za znormowany czas
pozdrawiam i jeszcze z całego serca życzę zdrowia
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

PHILIPS pisze: chodziło mi o świeże spojrzenie bardzo dziękuję i przepraszam za znormowany czas
pozdrawiam i jeszcze z całego serca życzę zdrowia
Jak wspominałam moje spojrzenie świeże nie jest więc nie miej żalu :roll: Może odezwie się ktoś z obecnego turnusu i Cię zadowoli :mrgreen:
Również pozdrawiam, zdrowia i udanego wypoczynku życzę :P
PHILIPS
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

KULTURA WSKAZANA JEST WSZĘDZIE I BARDZO DOBRZE ZE SA PRZESTRZEGANE TRUDNO ŻEBYM NIC NIE MÓWIŁ JAK KTOŚ ZA TAKA KASĘ ROBI BYDŁO :roll:
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

PHILIPS pisze:TRUDNO ŻEBYM NIC NIE MÓWIŁ JAK KTOŚ ZA TAKA KASĘ ROBI BYDŁO :roll:
Za jaką kasę ? Jakie bydło ? Można wiedzieć o czym miły kolega pisze ?
PHILIPS
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

stawiasz budynek za doże pieniądze zapraszasz gości wiec wymagasz kultury myślę ze się tu zgadzamy
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

:shock: :o :? Dobra, więcej pytań nie mam . Tylko jak wrócisz z tych salonów nie zapomnij proszę podzielić się swoją świeżą opinią . Może być ciekawa... :roll: I koniecznie napisz czy Ci zdrowie podreperowali :D
Zablokowany