22lata mezczyzna, bac sie w sanatorium? czego lub kogo hehe?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: 22lata mezczyzna, bac sie w sanatorium? czego lub kogo h

Post autor: andrzej1955 »

Witam, zadałeś pytanie na które sam sobie odpowiesz po powrocie- moim skromnym zdaniem powinieneś bać się ......samego siebie i swoich pomysłów, jeżeli masz tyle lat jak to piszesz, w tym wieku ludzie mają różne ciekawe pomysły które nie koniecznie mogą być realizowane na pobytach sanatoryjnych, sumując- wszystko jest dla ludzi, ale zanim coś się zrobi trzeba pomyśleć- jeżeli coś robisz to rób to z ....głową, miłego pobytu, owocnej rehabilitacji, a przede wszystkim doborowego towarzystwa i humoru, pozdrawiam ;) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Straszą tylko....paru podpadło ale dotarli do końca z nami.....sklep na przeciwko....o każdej porze.Niestety ja dzisiaj wracam do szarej rzeczywistości......ale wiosną jadę znowu....jestem niezdolna.....do pracy tylko :mrgreen:
CZarek22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2013 13:27

Post autor: CZarek22 »

no tego to bym nie chcial, a wiesz moze czy jest mozliwosc wyjechania wczesniej w jakims przypadku??
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

blondi pisze:Straszą tylko....paru podpadło ale dotarli do końca z nami.....sklep na przeciwko....o każdej porze.Niestety ja dzisiaj wracam do szarej rzeczywistości......ale wiosną jadę znowu....jestem niezdolna.....do pracy tylko :mrgreen:
Blondi to nie szara rzeczywistość , ale sama radość zobaczyć jedyną , żywą istotę , która piszczy na Twój widok czyli piesek , a mężowi też się pysio chacha bo wreszcie zmieni miejsce rezydowania z kuchni na salonik :)
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Młodzieńcze!Ty już zbieraj pieniążki,jak chcesz balować i podrywać kuracjuszki,a wierz mi,one nie są takie tanie,coś za coś.Powodzenia,tylko uważaj na ,,kłusowniczki"......
forumowicz

Można uzyskać przepustki na weekend....ale nie wszędzie.Kasy też lepiej weź z rezerwą....nigdy nie wiadomo co się wydarzy :mrgreen:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Guma, te pieniążki to na dodatkowe........zabiegi,przecież to pobyt sanatoryjny- czyżbym się mylił :?: :lol:
forumowicz

Jasne,że na dodatkowe zabiegi,jakich nie ma w pakiecie zusowskim,jest ich trochę....ale raczej same przyjemne :lol:
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Witam serdecznie!Co do tematu,to pamiętam jak pewna wiekowa kuracjuszka wręczała pod stolikiem młodemu kuracjuszowi portfel i szeptała cichaczem,,zapłać Ty,a rozliczymy się u mnie pokoju"i wyszli z dancingu oboje bardzo zadowoleni.Ps.Następnego dnia była na baletach z nowym młodziutkim partnerem :
CZarek22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2013 13:27

Post autor: CZarek22 »

hehehe, to konkret. A przepraszam jak rozpoznam "kłusowniczke"? ;) hehehe
ODPOWIEDZ