Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tam jest wszystko,ładne tereny,klimaty,wody radoczynne/kobieta rada że mąż czynny/,jak trafisz na pogode i miłe towarzystwo bedziesz zadowolona! podaj adres mail,to wyślę Ci kilka zdjęć ze Świeradowa/zdjecia Wacława też mam/
[email].pl - Max jesli mozesz to podeslij mi kilka zdjęć z Wacława również, bedę ciut spokojniejsza wiedząc "widząc" gdzie jadę. Też liczę na to, że towarzystwo będzie dobre i że znajde kogoś z kim bede mogła troche po górach pochodzić.
Witam, byłam w Wacławie dwa lata temu, wszystko ok, jednak znalazło się jedno "ale". Mianowicie tam posiłki są dowożone a kuracjusze nie mieszczą się na stołówce w jednej turze. Tak więc ci z drugiej tury (w tym ja) jedli przeważnie ledwie ciepłe posiłki. Letni rosół - brrrrr paskudztwo.