Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Re: Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój

Post autor: evora »

koko...sama napisalas ,ze",ze wiesz takie sprawy,że hej" nie dziw sie zatem,ze tak to ludzie odczytuj.ajak brzmi.Masz nauczke by nie powtarzac plot.Jak wspomniaŁ p.Admin,trzeba wiedziec os sie pisze.
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 16:55

Post autor: koko »

A jak odczytują????bo nie wiem i jakie plotki???chyba sobie wymyślili o kuchni w Szczawnie -Zdroju a moze Magda Gesler napisała taką ksiązke hahaahh.Poczekajmy na dalsze opisy już nie z moich opowiastekno bo ja wymyślam sobie!!! i powiedziałam że nie bede sie juz wypowiadać na temat kuchni- tamtejszej.I co wiem to zostawiam to do siebie.
bg1950
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 06:55

Post autor: bg1950 »

Widzę ,ze pracownicy tego Sanatowium zwierają "szyki" żeby atakowac tych co prawdę piszą.
Judyta ewidentnie kłamie ,pokoje są sprzątane do drugi dzień ,a nie co dnia!!
Do pielęgniarek i lekarzy nie mam zadnych zastrzeżeń ,to miły personel,
ale to co piszę o kuchni ,to jest to czego doswiadczyłam!!
Jakos personel który tu pisze nie ustosunkował się do znalezionych przezemnie włosów w jedzeniu,dziwne prawda?
Ja rozumiem ,że bronicie swoich miejsc pracy ,ale w takim razie się starajcie ,a nie olewajcie pacjentów!!
Przyjmujcie krytykę i poprawiajcie to co złe ,a nie atakujcie głupotami!!
Byłam i widziałam jak jest ,doświadczylam na własnej skórze ogromnego włosa na talerzu!!
Może coś w tym temacie napiszecie jako personel?
Macie jakieś wytłumaczenie tego?
Podejrzewam że wiekszość ludzi starszych ,którzy byli tam kuracjuszami ,nie zna tego Forum ,a i kompem nie potrafi sie posługiwac ,
wiec nie napiszą?
Ale w dobie komputerów musicie się liczyć z tym ,że ludzie bedą krytykować ,to co jest źłe,i mają do tego prawo!
A Wasza rolą jest starac się to poprawiac ,a nie zarzucać kłamstwo !!
bg1950
Kuracjusz
Kuracjusz

Do Admina apel!!

Z pewnością istnieje na tym forum mozliwość sprawdzenie IP kompa z jakiego są pisane posty ,
evory i judyty,mam poważne podejrzenia ,ze to pracownicy Sanatorium z takim "poswięceniem" bronią
"syfku" do jakiego już zdązyli się przyzwyczaić.Chcieli by mieć "swięty spokój " a tu kuracjusze ośmielają sie krytykować?
Zamiast poprawiać ,oni bronią brudasów na kuchni!!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Myślę bg1950, że przeginasz z tymi pracownikami, jeśli prześledzisz posty osób piszących w tym wątku, zobaczysz, że są to osoby udzielające się na forum od dłuższego czasu (z wyjątkiem jednej) i piszące raczej o zupełnie innych ośrodkach niż ten w Szczawnie. Także bardzo proszę by dla dobra forum nie wdawać się w tego typu dyskusję i raczej bezpodstawne oskarżenia. Każdy ma prawo do wypowiedzi, zarówno krytycznej jak i pozytywnej. Piszmy zatem o faktach i odczuciach, których oświadczyliśmy, a nie znamy tylko z opowieści i nie oskarżajmy się wzajemnie bo będę musiał zamknąć temat.
Pozdrawiam

P.S.
Tak istnieje możliwość sprawdzenia IP i nie wynika z niej, że ktoś jest pracownikiem tego ośrodka.
bg1950
Kuracjusz
Kuracjusz

Teraz chyba admin robi ze mnie "balona"
Piszac o IP kompa sugeruje ,że sa prawdopodobnie pisane z tego samego IP ,czyli z tego samego kompa.
Na tyle znam się na kompie ,że wiem iż tego czy ktoś pracuje u "wujką królika" czy w Sanatorium nie ma możliwosci sprawdzić.
Ja swoje zdanie n/t wyraziłam ,i dziękuje za uwagę.
Wiecej nic już nie dodam o tym Sanatorium ,bedę natomiast czytać z uwagą peany pochwalne!!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

bg1950, nie uważaj mnie za takiego laika, pisząc, że "istnieje możliwość sprawdzenia IP i nie wynika z niej, że ktoś jest pracownikiem tego ośrodka" oczywistym jest, że sprawdziłem to i wniosek zawarłem w tejże wypowiedzi.
Pochwał też tu za bardzo nie widzę, dwulinijkowa wypowiedź Fliski, i 7 linijek Evory, a jeszcze Leszek. Każdy po jednej wypowiedzi, wprost przeciwnie do Koko i Bg1950, którzy chcą udowodnić, że ich opinia jest ważniejsza wdając się w niepotrzebne nakręcanie nerwów. Wszystkie opnie są równe.
Naprawdę nie należy wszędzie doszukiwać się spisku lecz uznać, że każdy może inaczej odbierać nawet te same warunki zakwaterowania czy zabiegi. Wszak są to oceny subiektywne każdego kuracjusza indywidualnie.
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 16:55

Post autor: koko »

Całowicie ma rację big1950.Ja tez juz nic nie dodam i bede sledzic wpisy czy evora i judyta lepiej gotują i przygotowywują posiłki z których kuracjusze sa zadowoleni.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Admin odpowiedział na apel bg1950 o sprawdzenie IP. Admin sprawdził i o wynikach sprawdzenia poinformował. Nie rozumiem dlaczego teraz bg1950 i koko nie chcą uznać tej informacji.
fliska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 17:42

Post autor: fliska »

To nie jest dyskusja,to bitwa na słowa,powiedzmy krótko,''wszędzie dobrze gdzie nas nie ma'' i jeszcze jedno ''jednemu podoba się córka,a drugiemu teściowa'' -pozdrawiam wszystkich serdecznie :|
ODPOWIEDZ