Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój
Re: Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój
Judyta ewidentnie kłamie ,pokoje są sprzątane do drugi dzień ,a nie co dnia!!
Do pielęgniarek i lekarzy nie mam zadnych zastrzeżeń ,to miły personel,
ale to co piszę o kuchni ,to jest to czego doswiadczyłam!!
Jakos personel który tu pisze nie ustosunkował się do znalezionych przezemnie włosów w jedzeniu,dziwne prawda?
Ja rozumiem ,że bronicie swoich miejsc pracy ,ale w takim razie się starajcie ,a nie olewajcie pacjentów!!
Przyjmujcie krytykę i poprawiajcie to co złe ,a nie atakujcie głupotami!!
Byłam i widziałam jak jest ,doświadczylam na własnej skórze ogromnego włosa na talerzu!!
Może coś w tym temacie napiszecie jako personel?
Macie jakieś wytłumaczenie tego?
Podejrzewam że wiekszość ludzi starszych ,którzy byli tam kuracjuszami ,nie zna tego Forum ,a i kompem nie potrafi sie posługiwac ,
wiec nie napiszą?
Ale w dobie komputerów musicie się liczyć z tym ,że ludzie bedą krytykować ,to co jest źłe,i mają do tego prawo!
A Wasza rolą jest starac się to poprawiac ,a nie zarzucać kłamstwo !!
Z pewnością istnieje na tym forum mozliwość sprawdzenie IP kompa z jakiego są pisane posty ,
evory i judyty,mam poważne podejrzenia ,ze to pracownicy Sanatorium z takim "poswięceniem" bronią
"syfku" do jakiego już zdązyli się przyzwyczaić.Chcieli by mieć "swięty spokój " a tu kuracjusze ośmielają sie krytykować?
Zamiast poprawiać ,oni bronią brudasów na kuchni!!
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Pozdrawiam
P.S.
Tak istnieje możliwość sprawdzenia IP i nie wynika z niej, że ktoś jest pracownikiem tego ośrodka.
Piszac o IP kompa sugeruje ,że sa prawdopodobnie pisane z tego samego IP ,czyli z tego samego kompa.
Na tyle znam się na kompie ,że wiem iż tego czy ktoś pracuje u "wujką królika" czy w Sanatorium nie ma możliwosci sprawdzić.
Ja swoje zdanie n/t wyraziłam ,i dziękuje za uwagę.
Wiecej nic już nie dodam o tym Sanatorium ,bedę natomiast czytać z uwagą peany pochwalne!!
- administrator
- Administrator
Pochwał też tu za bardzo nie widzę, dwulinijkowa wypowiedź Fliski, i 7 linijek Evory, a jeszcze Leszek. Każdy po jednej wypowiedzi, wprost przeciwnie do Koko i Bg1950, którzy chcą udowodnić, że ich opinia jest ważniejsza wdając się w niepotrzebne nakręcanie nerwów. Wszystkie opnie są równe.
Naprawdę nie należy wszędzie doszukiwać się spisku lecz uznać, że każdy może inaczej odbierać nawet te same warunki zakwaterowania czy zabiegi. Wszak są to oceny subiektywne każdego kuracjusza indywidualnie.
- administrator
- Administrator