SZCZAWNICA "Dzwonkówka" 04.06. - 25.06

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sydney
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2011 12:33
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

SZCZAWNICA "Dzwonkówka" 04.06. - 25.06

Post autor: Sydney »

Witam serdecznie.
Jadę na turnus 04.06 - 25.06 do Dzwonkówki :) Jestem z Łodzi. Wybiera się może ktoś w tym terminie :?:
A byłych kuracjuszy proszę o opinie i spostrzeżenia. Zastanawiam się czy jechać samochodem, PKP, a może jest jakiś PKS z centrum Polski
Pozdrawiam
polo481
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2011 19:22
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: SZCZAWNICA "Dzwonkówka" 04.06. - 25.06

Post autor: polo481 »

Witam.Ja bylem w <Budowlani>.Jesli chodzi o dojazd to masz swietne polaczenie PKS.Z Fabrycznej jest PKS cos ok 1.oo do Zakopanego przelotowy z Gdyni albo Ustki,wysiadasz w Nowym Targu ok 7.00 i masz bus do Szczawnicy jak trafi w porzadku kierowca to za pare zl podwiezie Cie na miejsce a naprawde jest tam porzadna gorka.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Sydney
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki za info. :P
Jest fajny PKS relacji Białystok - Zakopane, więc dojeżdża się do Nowego Targu i później bus do Szczawnicy. PKS jedzie przez Warszawę, Łódź, Częstochowę, Katowice, Kraków.
Na prawdę nie zagląda tu nikt kto jedzie w tym terminie ?? Może jednak ktoś się odezwie ?? :)
Pozdrawiam
mariannawik
Na forum od: 22 maja 2011 17:00

Post autor: mariannawik »

Byłam w " Dzwonkówce" dwa lata temu.Zabiegi na miejscu, pielęgniarki bardzo miłe.Jedzenie bardzo dobre. Warunki mieszkaniowe - takie sobie.Szczawnica przepiękna.Życzę udanego pobytu
Awatar użytkownika
Sydney
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki bardzo za informację. Mam nadzieję że nie będę dużo czasu spędzał w pokoju więc warunki mieszkaniowe mnie nie przerażają.
Co więcej potrzeba facetowi jak będzie miał miłe pielęgniarki i jedzenie postawione przed nos ;)
Mam zamiar aktywnie spędzić te 3 tygodnie.
mariannawik
Na forum od: 22 maja 2011 17:00

Post autor: mariannawik »

Proszę zabrać dobre buty-jest gdzie chodzić, nie ma czasu na nudę.Życzę udanego wypoczynku
ODPOWIEDZ