Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak bardzo brakuje tych co już nigdy nie zagrają
Ale my wiemy że to co pozostawili będzie dla Nas natchnieniem na zawsze.
A łzy to coś czym dziękujemy im za to
Danusia i powinno być Ci nadal wesoło W tych kawałkach wbrew ich brzmieniu jest ogromna ilość ciepła ,wewnętrznej radości ........wsłuchaj się
Basiu muzyka potrafi wszystko ,to od Nas zależy czy w odpowiednim czasie i miejscu potrafimy wpuścić ją do naszych serc i umysłów
Pisząc teraz w tle gra mi Tangerine Dream ,chyba znacie???
Janusz Jestem usatysfakcjonowana....nawet bardzo......ja lubię taką muzykę
A to co najbardziej lubię ,to jeszcze nie wstawiałam .....różny może być odbiór
Basieńko ....Ty [email].....wiesz jak do mnie dotrzeć ...."posmarkałam się"....też
Dzękuję
I jak tutaj Wam Drogie Panie się nie oprzeć
Film doskonały ,w tamtych latach gdy krucho było jeszcze z dotarciem do płyt ,byłem w kinie 6 razy pod rząd głownie dla nich