Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór i jednocześnie dobrej nocy Zdążyłem tylko przeglądnąć Waszą muzyczkę i jestem pod wrażeniem ......tyle że trochę mi bo zagraliście to co miałem w planach ......czy ktoś tutaj umie czytać w myślach .
Ale widzę że pojawiają się już całe płyty w to mi graj Jeszcze nie dzisiaj ale na pewno coś przygotuję.
A dzisiaj przede wszystkim kawałek doskonale znany ,może nawet w tej także pięknej wersji -właśnie wróciłem z Krakowa i oczywiście kupiłem parę płytek i między innymi to
- proponuję "Linkin Park" - tam są spokojne i mocne numery - do wyboru ----- z Radomia - IRA i Carpe Diem/Szymon Wydra/ i jeszcze kilka fajnych kapel - poszukaj w necie