Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Tadeo438 tez pytałam o opinię o Wielkiej Pieniawie ,nie wiele było info po za tym ,że obiekt super.Może Ty bedziesz miał większe szczęscie i otrzymasz więcej szczegółów
Witam serdecznie! W Wielkiej Pieniawie byłam pod koniec lata 2011r. Wszystkie zabiegi miałam na miejscu, co jest bardzo ważne przy dużej ilości kąpieli. Personel jest miły, wyżywienie jak na obowiązujące stawki ok, (jest możliwość dopłaty do wyżywienia i przejścia do komercyjnych). Trasy spacerowe oznaczone, na deptaku jest kilka przytulnych knajpek. Biura podróży proponują wyjazdy bliższe i dalsze. Bardzo miło wspominam pobyt w Polanicy. Życzę trafionych zabiegów (przestrzegane są godziny zabiegów, nie lubią spóźnialskich), pogody oraz miłego towarzystwa. Pozdrawiam