Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Danusia Oglądałem to w tym tygodniu codziennie są też świetne relacje ze Stingiem ,Santaną
To jak wezmiemy na to nasze zgrupowanie naszych pupili to nas na pewno wyrzucą
Trzeba chyba szukać kwaterek prywatnych
czad, co ja tutaj robię, jestem malusim pioneczkiem , cudownie pograliście
Danusiu, te kwatery , no tak , a najlepiej wygłuszone i cały swiat jest Nasz
Faktycznie Basia jakaś taka nad wyraz skromna
Danusia Oni na tych Akademiach są wszyscy wzruszeni .....i żeby tylko oni mieli łzy w oczach
A ta kwaterką to może na jakiejś wyspie na Mazurach ,będzie blisko do Basi gdyby nam czegoś zabrakło ....no np pożywienia ,bo sama muzyką i m.... nie da się żyć