Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak się właśnie zastanowiłam..........dlaczego tacy zdolni i piękni ludzie muszą się zaćpać ....zapić na śmierć ....
Tyle jeszcze mogliby dać szczęścia innym,a tak marnie kończą.....a jest ich tak wielu
oj Dana, to prawie jak "zaduszki" , chociaż mam chęć zrobić taką "audycję" zaduszkową , zróbmy ją razem .
Dana, u mnie ma być pokaz przedpremierowy filmu o Janis Joplin, właśnie 2 listopada, troszke mi nie pasuje , ale pójdę w innym terminie .