kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: marika »

NFZ małopolska czekam od marca 2012 ,i dostałam nr ponad 46000,dzisiaj w przeglądarce nr25465,jak zgadnąć kiedy spodziewać się wyjazdu? może ktoś mi pomoże? ;)
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

Marika myslę,że najwczesniej możesz się spodziewać wyjazdu tak mniej wiecej za rok.ja też jestem z małop.czekam od VI 2011 ,mam teraz numer 4200,zaczynałam od nr 44.600 i nadal nic nie wiem,na kiedy sie szykować.Czytam tutejsze wpisy i wciąż liczę....i liczę .nie wiem czy pojedziemy (bo mamy zamiar jechać wspólnie z mężem)w maju,czy czerwcu czy lipcu,tym bardziej ,że trzeba jakoś urlop zaplanować itd.ech...i znów liczę i liczę numerki ,dni, itd.:)
Awatar użytkownika
bursztynek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 13:11

Post autor: bursztynek »

Startowałam z pułapu 21912... na dzień 31.08.2012.... a do dziś "upadłam".... do 12.115
Przez minione 5 miesięcy "przybliżyłam" się o prawie 9.800 "numerków". Jak takie tempo się utrzyma znowu mogę liczyć na kurację zimowa pora... :(
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Bursztynek nie strasz! Ja mam podobny numer i liczę na sierpień ,wrzesień , a ty mi tu wylatujesz z zimowymi miesiącami. Jedziemy latem!! i tego się trzymamy ;)
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Post autor: krys »

marika pisze:NFZ małopolska czekam od marca 2012 ,i dostałam nr ponad 46000,dzisiaj w przeglądarce nr25465,jak zgadnąć kiedy spodziewać się wyjazdu? może ktoś mi pomoże? ;)
marika wyjazd bedziesz miała w okolicy luty -marzec 2014 r z tych moich obliczen .Ja tez z Małopolski i jadę 2 kwietnia czyli za miesiąc a czekałem od maja 2011 roku :P :P :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jestem z mazowieckiego. Nie pamiętam jaki miałam numer gdy zostałam zakwalifikowana, ale było to w listopadzie 2011. W maju 2012 miałam 58138, w grudniu '12 - 31647 a dziś 15141. Myślę, że w lato zapakuję walizki
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Każdy ma swoje upodobania co do pory wyjazdu ale lato i to w wakacje nie jest specjalnie atrakcyjne-wszędzie tłum ludzi.Najlepiej do konca czerwca i od wrzesnia ale to moje zdanie!!
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013 17:12 przez krys, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Masz rację. Ja jestem tego samego zdania. Ja chcę wyjechać latem, ale niekoniecznie w ścisłym sezonie. Przecież lato trwa od 22 czerwca do 23 września. Najchętniej wyjechałabym właśnie na początku września nad morze, ale nie do Kołobrzegu a do Świnoujścia lub Sopot :)
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hania_lee07 pisze:Masz rację. Ja jestem tego samego zdania. Ja chcę wyjechać latem, ale niekoniecznie w ścisłym sezonie. Przecież lato trwa od 22 czerwca do 23 września. Najchętniej wyjechałabym właśnie na początku września nad morze, ale nie do Kołobrzegu a do Świnoujścia lub Sopot :)
Jak jedziesz komercyjnie to sobie wybierasz :roll: ale jak czekasz z nfz to jesteś skazana na nich ja mialem wypisane nadmorskie od lekarza a jade w góry :roll:
forumowicz

Ja miałam zalecenie nad morze i pośród 5 miejscowości, które mi przysługiwały były 4 nadmorskie (Sopot, Kołobrzeg, Międzyzdroje, Świnoujście) dostałam Ciechocinek i w dodatku w ścisłym sezonie letnim :(
Ja to nazywam "złośliwość ludzka"
Zablokowany