MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Post autor: forumowicz »

Haniu na założenie tego tematu ,nie miały wpływu walentynki ;) raczej refleksja po :oops: ...oraz oczekiwanie na.......... :oops: :oops:
forumowicz

kruszynka pisze:Haniu na założenie tego tematu ,nie miały wpływu walentynki ;) raczej refleksja po :oops: ...oraz oczekiwanie na.......... :oops: :oops:
Czemu się rumienisz pisząc o oczekiwaniach? Miłość to cudowny stan. Trzeba patrzeć na nią "trzeźwo" i śmiało, bez skrępowania. Wówczas gdy otworzysz się na nią całą sobą wtedy ona Ciebie "odnajdzie" :)
forumowicz

Rumieniec jest oznaką skromnosci kobietko miła ,wiec się jeszcze raz :oops: :oops: :lol:
forumowicz

Nie, to stereotyp. Znam kobiety rumieniące się, które skromnymi nie są, no ale w Twoją skromność nie wątpię (w pełni tego słowa znaczeniu).
Ja też jestem skromna a rumieńców dostaję tylko wtedy gdy dostaję uderzenia gorąca z racji menopauzy. Rzadko to bywa, ale najgorzej
gdy rozmawiam dajmy na to z mężczyzną na tematy poważne. Robię jemu wykład, on słucha patrząc na mnie jak sroka w kość aż tu nagle ja robię się czerwona. Czuję to, znacie kobiety to uczucie, ale nic na to poradzić nie mogę, wówczas robię przerwę w wykładach mówiąc: "Cholera, znów to uderzenie gorąca. Poczekajmy chwilę aż przejdzie" i jak jest mężczyzna cywilizowany to wybuchamy śmiechem i czekamy chwilkę opowiadając sobie dowcipy na temat naszych dolegliwości :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Kruszynko jaka menopauza w Twoim wieku :?: :!: :?: :!: :?:
To tylko w takich sytuacjach hormony Ci się uaktywniają i tyle :) :) :)
forumowicz

No własnie jaka menopauza? nic mnie na ten temat nie wiadomo :lol: :)
forumowicz

A mnie wiadomo ale nic sobie z tego nie robię. Oczywiście gdybym to ja była odpowiedzialna za procesy starzenia to nie tylko menopauzy ale jeszcze wielu innych bym nie dopuściła, ale to ten NAJWYŻSZY wymyślił sobie, że kobieta ma dostawać uderzenia gorąca, to kobieta ma mieć menopauzę ale też nie zapomniał o naszych współtowarzyszach. Oni też mają swoją "menopauzę", której dano na imię "Andropauza", a w wydaniu męskim jest zdecydowanie trudniejsza, bynajmniej taki mężczyzna dla otoczenia jest trudny jak jasna cholera :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

.....czytam Drogie Panie te WASZE wywody i zastanawiam sie co ZACZ

Młode Damy

Kobiety w kwiecie wieku a Wy tutaj wyjeżdżacie z.

Wszak jak było to w pewnej piosence byly słowa ...my młodzi ,my mlodzi nam nawet Wódka nie zaszkodzi

Zawsze musimy się czuć mlodzij niż o kilka lat...
forumowicz

Ale menopauza to nic wstydliwego. Ona u niektórych osób przychodzi dosyć wcześnie. To normalny proces i nikt na to nie zaradzi, ale nawet nie ma potrzeby radzić. Nie wiem czemu gdy mówi sę to magiczne słowo niektóre kobiety wypierają sie mówiąc: "Ja nie mam jeszcze menopauzy..." tak jakby to było coś czego należny się wstydzić. Wszyscy to mają, tylko są też tacy, którzy tego w ogóle nie widzą, bo nie mają widocznych objawów, ale ręczę Wam, że każdy to przechodzi. Znam kobiety, które swoje przekwitanie ukrywały przed mężem. Dla mnie to co najmniej chore. Przecież to, że występują u mnie procesy starzenia nie ujmuje mi kobiecości, bo menopauza to jedno a kobiecość to drugie :))
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Post autor: krys »

o czym wy tu mówice!!!
Zablokowany