Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień Dobry forumowiczom
Na przełomie stycznia i lutego 2016 mam skierowanie do sanatorium "Granit " w Szklarskiej Porębie.
Uprzejmie proszę o informację na temat tego obiektu oraz warunków mieszkaniowych, wyżywienia, bazy zabiegowej oraz możliwości spędzania wolnego czasu / taniec i wycieczki / Zauważyłem że posiadają niezły basen . Proszę o kilka słów na jego temat.
Może ktoś był w 2014 lub 2015 roku w "Granicie" - będę wdzięczny za każdą opinię
Z góry DZIĘKUJĘ !
Witaj [imię] na forum wpisz sobie w wyszukiwarkę TWOJE sanatorium i wszystko Tobie wyskoczy
Albo poszukaj w Temacie........PLANUJĘ WYJAZD....WYJEŻDŻAM DO SANATORIUM...Może tam coś znajdziesz...życzę powodzenia i pozdrawiam Gosia
Witaj...Tak masz rację...mało jest wpisów z pobytu Krus...
Ja byłam w okresie przedświątecznym w sanatorium na Wielkanoc i z tego co wiem...nie było tylko tańców od wielkiego czwartku...we wszystkie inne dni były potańcówki
Polecam z całego serca Pragę...warto się tam wybrać...ja nawet miałam przygodę...kilka osób zgubiło się i przewodnik prawie zawału dostał...ale szczęśliwie metrem pojechaliśmy na punkt zbiórki i dobrze się skończyło ale nie zapomnę tego do końca życia
Ja oczekuje na przydział dopiero...ale u mnie nic sie nie zmienia...stoję w miejscu...wiem że to będzie wiosna...ale kiedy z pozdrowieniami Gosia