kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: ibizka wielkopolska »

Darek na co9 masz skierowanie do sanatorium? Może kupię twoją chorobę :roll:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ibizka pisze:Darek na co9 masz skierowanie do sanatorium? Może kupię twoją chorobę :roll:
Bardzo chętnie oddam za darmo i jeszcze dopłacę
Nie jest to Jedna przypadłość jest ich kilka ,ktore wspólni tworza niezla mieszankę
Nie polecam..
Ale dzięki za chęc zakupu :D :D :D
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Po przybliżeniu tematu wycofuję się z chęci zakupu :lol: ale życzę Ci wspaniałego pobytu, zabiegów i pogody
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W NFZ chyba na dzisiaj zakończyli pracę. Oj nie był dzisiejszy dzień dla mnie aż tak łaskawy, oj nie był.
Wczoraj stałam na 14983 szczeblu. Zeszłam tylko o 83 szczeble. No ale i tak jest nieźle. Jak nie w czerwcu to w październiku mogę wyjechać. Nie spieszno mi wszak od tygodnia dopiero chodzę na siłownię (po rocznej przerwie). Do sanatorium muszę trochę kg zrzucić, troszkę garderobę odświerzyć, a przecież przed nami święta, a potem remont mojej kuchni. Dlatego sanatorium musi trochę poczekać i czeka :)
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Witam wszystkich wyczekujacych, jestem z nfz slaskie, moj nr na dzis 1021, czekam od lutego 2011, maz ma nr 8380 czekam od czerwiec 2011. W zwiasku z tym ze przyznano nam wspolny wyjazd moj termin sie wydluzy, poprostu czekam na jego termin, wczoraj udalo mi sie dodzwonic do Katowic i mila pani powiedziala ze przypuszczalmie bedzie to przelom czerwca/lipca zobaczymy czy tak bedzie, bede tu zagladala-pozdrawiam wszystkich.
ania63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:26

Post autor: ania63 »

Witam od wczoraj 228 numerków mniej ,myślę,ze mój wyjazd zbliża się wielkimi krokami i wszystko wskazuje na to że lubelski NFZ dotrzyma wyznaczonego 13-14 miesięcznego terminu oczekiwania i wyśle mnie w maju lub czerwcu do.....SANATORIUM !!!!!!. .Nie obrażę się też na ewentualny kwiecień,chociaż jako zapalona działkowiczka czym wcześniej tym lepiej bo przecież trzeba siać,sadzić i plewić.Ciekawa tylko jestem przy którym nr.dostanę zawiadomienie o terminie i miejscu mojego pobytu?
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzisiaj tylko spadło 37 numerrków . Niemrawo, może przez tę przerwę techniczną ? :(
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: mamylka »

darek pisze:Jestem TOTALNIE zaskoczony NFZ Osobiście nie mogę powiedzieć ..ZŁEGO SŁOWA !!
ok
mam przypadłosci ,ktore nieraz kwalifikuja się do ..Szybkiej Reakcji czy to ..wykorzystuję ..prawdopodobnie
Otóż NFZ postanowił kolejny raz mnie uszczęsliwic
i po oczekiwaniu do SPRAWDZENIA całych 30 sory 20 dni przyznał skierowanie na czerwiec a gdzie ,aż mi głupio się przyznac ..Kolobrzeg
Dlatego nadal będe uważał ,ze kolejki mają się nijak do CZASU ponieważ najwazniejszym jest Kryterium jednostki chorobowej im Bardziej oblegana TYM dłuższa Kolejka
Sprawdzone podczas rozmów z NFZ
Mam pytanie ? jaka kolejka jest najbardziej oblegana (nie mam takiego doświadczenia !)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kruszynko, też mam nowe skierowanie do NFZ ale trochę sie wstrzymałam, żeby to znowu nie był lisotpad jak ostatnio :lol: ale teraz już z nim pójdę i złożę. zastanawiam sie czy równolegle mogę złożyć wniosek na leczenie ambulatoryjne, z dojazadami w kopalni soli w Bochni, to się nazywa turnus leczniczy, rehabilitacja pulmonologiczna z wykorzystaniem metod subterraneoterapii..uff..ale nazwa mogliby napisać że podziemnej, :lol: . tamto skierowanie to wiadomo, ze dwa lata jak nic, tutaj może byłoby wcześniej :)[/quote]

Wiesz Irenko uczą nas kombinować :lol: :lol: Trudno się mowi ,a ja wciąż czekam ,czy ktoś miał podobną do mojej sytuację :)
kramarek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 21:55
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: kramarek »

Witam ja wniosek składałem w lipcu 2012 mój aktualny numer w kolejce 7865 jak myślicie kiedy mogę wyjechać?
Zablokowany