NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: NFZ Małopolska

Post autor: krisss0070 »

Witaj Wiesiu :kwiat: ja to pierwszy raz NFZ miła pani mi powiedziała że do dwóch miesięcy dostanie powiadomienie no to czekam ale jestem zielona w tym :shock: :lol: ale pani od razu ni zaznaczyła ze ze zwrotów też bym chciała :D
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Nawet można wcześniej sprawdzić w ZIP zanim przyjdzie korespondencja z NFZ,ja widniałam po 3 tygodniach.
Wiesiu jestem w :shock: bo mnie dzisiaj ubyło 13 numerków :o Czyżby zaczęły się przydziały na nowy rok :?: Czy tylko chwilowy spadek :?: Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień :roll: Masz rację ,że jest dużo zwrotów ,bo jak dzwoniłam dwa razy,to pani oferowała mi po kilka miejsc,ale niestety morza nie było.Ludki nie chcą wyjeżdżać w okresie przedświątecznym i świątecznym i wcale im się nie dziwię,bo ja też nie chciałabym :roll: Jeżeli byłabym samotna to wtedy ani chwili nie zastanawiałabym się i szybciutko pakowałabym walizeczkę :lol: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

Hej Aniu :kwiat: możesz mi powiedzieć jak ja to mogę sprawdzić :roll: :shock: :lol: