Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
............z 13610 spadło na 13603...............do przodu idziemy tym co tak boją się wyjechać na święta powiem że byłem i do tej pory najlepiej wspominam..........
ewa11 pisze:Rysia, to zależy jak blisko Ci do wyjazdu, czym masz mniejszy numerek tym wolniej spadają numerki. U mnie z nr. ok 54000 ubyło dzisiaj ok 60
Witam,mój numerek to 13387 dzisiaj na godzinę 18,czekam na wiosnę.Pozdrawiam
Mam nadzieje że też wskoczę do tego pociągu.Wczoraj rano panie z POZ wbrew mojej woli same wysłały mój wniosek.Miałam go zamiar zanieśc osobiście ale one są bardzo miłe i chciały mi pomóc.Nawet nie wiem jaki rejon wpisał lekarz nie mówiąc że chciałam jak poprzednio w jednej kopercie z przyjaciółką złożyc z prośbą o wspólny wyjazd.Nadgorliwość czasami gorsza od faszyzmu Teraz czekam na numerek bileciku.