Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Aniu a wiesz jakie tam szychy przyjeżdżały dostać to sanatorium to był wyczyn...Ja swoją przygodę zaczęłam 2008r z Kołobrzegiem i tak mam do dzisiaj.....pozdrawiam
Małgosiu oczywiście,że Ci wierzę,ja dopiero jadę drugi raz do Kołobrzegu w ramach sanatorium i po raz drugi do Perły.Ale zawsze wydawało mi się,że pierwszoplanowym budynkiem sanatoryjnym jest Bałtyk,sięgam wstecz jakieś 40 lat,jak wyjeżdżałam na wakacje z rodzicami.Możliwe,że wtedy jeszcze Kombatanta nie było.Pozdrawiam
Jak będę to zobaczę ten taras,ale raczej w styczniu nikt tam nie będzie siedział,no chyba,że pogoda spłata figla i zrobi się wiosennie
Czy Perła dawniej Kombatant to takie och i achy ?
Raczej chyba nie!
Byłem w tym ośrodku w latach 90 tych ubiegłego wieku
Byłem i w roku 2015
Łącznie w obiekcie na Sikorskiego miałem przyjemność ..regenerować się około czy nawet ponad 5 razy.
Dziś JEST ciaśniej bo w dawnych dwójkach ZROBIONO trójki.
Fakt
Wyremontowano od 4 piętra w górę, ale 2 i 3 pomimo tylko KOSMETYKI to nadal Towarzysz Gierek z odchodzącą wykładziną ,ale te piętra przeznaczone są dla tzw po szpitalnych !!
Fakt od 10 pietra jest juz DOBRY standard 4 ****
Fakt od roku 2015 nie trzeba już biegać do Zakładu przyrodoleczniczego na Zabiegi
-JEST Basen w Perle i inne zabiegi wodne,ale miast dotychczasowych kilku wirówek na ręce i nogi SĄ tylko po JEDNEJ
Tak zwiększono ilość zabiegów balenologicznych -INHALACJE chyba dla każdego po minimum ..16 !!!
Co do tarasu i kawiarni.
Konia z rzędem temu kto się tam wytańczył !!
Bo czy można nazwać PARKIETEM do Tańców korytarz przed windami ???? z wiecznie dowożącą kolejnych gości na zachód słońca ?
Kawiarnia usytuowana w Perle nastawiona jest na SZYBKIEGO KLIENTA ..kawa ,ciacho ew lody. i NASTĘPNY
Jest droższa niż ARKA porównanie kawy expreso ,a ciastko lepsze jest w kawiarence obok Katedry i bodajże dwukrotnie tańsze !
Rybeńko słodzisz i wylewasz miód na moje serce Jaki ja jestem..........a mogłem jechać do Niwy od 24 01 .Tańcz rybko tańcz to już tylko parę dni i będzie się działo
Przyznam się,że nigdy tam nie tańczyłam mimo,że mieszkałam w Perle.Robiłam przymiarki dwukrotnie w 2013 r.ale było zero tańczących,więc chodziłam w inne miejsca i zgadzam się z Darkiem co do windy,bo też mi się to nie podobało,że winda się otwiera i będzie się wchodzić na tańczących których i tak nie było.No cóż trafiłam na taki turnus który był mniej rozrywkowy.Natomiast moja ciocia będąc w październiku tego roku przeważnie tylko tam chodziła i była bardzo zadowolona mówiąc,że było super.