Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witajcie byłam w Jedlcu na turnusie od 03-12-2015-do 23-12-2015 chciałabym poprawic opinie o tym senatorium jedzenie było dobre zabiegi fajne personel bardzo miły z małymi wyjątkami jasli ktos był to wie o co chodzi super wycieczki miejsce rzeczywiście połozone w lesie ale ja miałam akurat cudowne towarzystwo więc nie bardzo mi przeszkadzało ze bylismy daleko od sklepów na miejscu jest sklepik i kawiarenka codziennie mozna potanczyc czytajac opinie przed wyjazdem byłam załamana zwłaszcza ze wyjeżdzałam pierwszy raz spedziłam 3 tygodnie z cudownymi ludzmi których poznałam na miejscu nie bójcie sie Jedlca jest fajnie pokoje sa mieszane 2i 4 osobowe niektóre wiecej osobowe ja mieszkałam w 4 osobowym jedno co przeszkadza to brak zasięgu w pokojach ja mam telefon z Orange i nie miałam zasięgu ale mimo to będe bardzo dobrze wspominać pobyt w Jedlcu pozdrawiam wszystkich z naszego turnusu
To po co się wykosztowywać na sanatorium ,stodołę trzeba było postawić ,studnię i sławojkę ,jak i tak nikomu do szczęścia nie są potrzebne te standardy i "gwiazdki"
wiesniaczkaela pisze:Witaj Medi. Może to jest schronisko .Najważniejsze że wyjazd był udany.W doborowym towarzystwie to i na stołku z drzazgami się wygodnie siedzi
Witajcie
dziewczę było pierwszy raz więc nie ma skali porównawczej
pojedzie,porówna,zrozumie.
bylem, widzialem i mam do czego porównywać(najlepszy jest pokój na poddaszu 5os.+1os=6)
do tego mogę dodać zupę grzybową bez grzybów,rosół bez makaronu itp.
Jedynie ''kochana''Ewa w kawiarni się stara i nie przeszkadza