Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: forumowicz »

Wieje straszną pustką na tym poście :( A przecież wspomnienia są takie piękne :D
forumowicz

No to wspominaj , pisz , pisz , opowiadaj o perełkach :lol: :lol: :twisted: :twisted: poczytamy ;) ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Potańcówki w Niwie sztywne były są i będą :twisted: Cóż ...Niwa to taka mała wioska :roll: ;) :lol: :lol: A z tym powrotem po północy to już bajki opowiadasz ...no chyba że się coś zmieniło :?
forumowicz

Medi :kwiat: piszę prawdę jak było
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

hi hi ależ wierzę ...widocznie z\działał Twój urok osobisty ;) :twisted: :lol: :lol: I cerbery oszołomione jadły Ci z ręki ;) :twisted:
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nospik »

medi pisze:Potańcówki w Niwie sztywne były są i będą :twisted: Cóż ...Niwa to taka mała wioska :roll: ;) :lol: :lol: A z tym powrotem po północy to już bajki opowiadasz ...no chyba że się coś zmieniło :?
Medi muszę stanąć w obronie kolegi gdyż miałem okazję Go podziwiać jak tańcował w Arce o północy :D :D :D W Kołobrzegu chyba są do tego przyzwyczajeni że ludzie chodzą na tańce, zresztą lekarz pierwszego dnia mi powiedział że najlepsza rehabilitacja jest wieczorami na dancingach. :roll: :roll: :twisted:
forumowicz

Dzięki Nospik :) Błogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli :)
forumowicz

Już odpocząłem ,chętnie bym to wszystko powróżył :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No dobrze poddaję się jak za kilka miesięcy zawitam do Niwy to sama będę wracać po północy :twisted: :D A jak mnie będą chcieli wyrzucić powołam się na Ilema ;) :D :lol: :lol:
forumowicz

Nospik twoje lokum było wyjątkowe ,imprezy i towarzycho również :) recepcja też ok.
ODPOWIEDZ