Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie szalej Medi po pierwsze primo i tak mi nie dasz rady,po drugie primo zadyszki nie daj bosz dostaniesz a po trzecie primo jak się jaśniepanujący NFZ dowie ile masz energii to (czego nie życzę) przydział cofną .......nawet do Jedlca
kruszynka pisze:Tak tak sprawdzone własciwie jak idę po wniosek to wszystko u mnie jest w ...normie jak juz zajeżdzam do sanatorium to jestem naprawdę chora Niech by tylko ktoś próbował w to zwątpić
Taaa,szczególnie jak jedynki przydzielają ze względu na stan zdrowia