Kołobrzeg-Perła Bałtyku 16.01-06.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Kołobrzeg-Perła Bałtyku 16.01-06.02.2016

Post autor: Sloneczko »

A ja już focha strzeliłam... z 15 minut temu :evil:
Ale już mi przeszło ;) :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

A to pociąg do Kołobrzegu nie jedzie przez Kielce :o :shock: :shock: Myślałam że po drodze zabiorę Słoneczko :?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Ten co ja jadę to nie jedzie :(
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26

Post autor: medi »

A mój tam zawsze przez Kielce ...nawet ten do Łodzi ;) :twisted: :D :D :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

medi pisze:A to pociąg do Kołobrzegu nie jedzie przez Kielce :o :shock: :shock: Myślałam że po drodze zabiorę Słoneczko :?
Zabierz ją Medi :) Słoneczku też potrzebny odpoczynek i rehabilitacja z parkietorapią w pakiecie :) ;)
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

ilem pisze::D Aniu a kto by tam czekał jakiś tydzień na nowe kuracjuszki ,szkoda czasu :) Wnioskując z tego co piszesz to jesteś osobą miłą i towarzyską więc nie będziesz się nudzić tylko intensywnie badać wytrzymałość parkietu ;) Teraz to sobie tak myślę po co ja pojechałem w grudniu jak miałem możliwość teraz w styczniu :) :)razem byśmy tańczyli ha ha, niestety nie można mieć wszystkiego :cry: Teraz Twoja kolej na zabawę i zaczynaj od pierwszego dnia bo trzy tygodnie to zleci jak z bata strzelił
Ilem BINGO dokładnie tak będzie.Gdybanie już tutaj nic nie pomoże,świat jest mały i kto wie czy kiedyś nasze drogi nie skrzyżują się :lol: Najważniejsze,że wróciłeś zadowolony,a partnerek do tańcowania miałeś do bólu,bo przecież w każdym sanatorium zawsze jest przewaga kobiet,a tych normalnych facetów jest jak na lekarstwo :lol:
Rybko cieszę się,że czekacie na mnie i już jutro widzimy się w realu ;)
Moi drodzy moje pakowanie nawet przebiegło sprawnie i za pierwszym podejściem,bo wszystko się zmieściło.Więc siedzę sobie już na walizkach podekscytowana wyjazdem i odliczam godziny.Podróż będzie długa-13 godzin,ale wcale mnie to nie przeraża,bo już myślę o przyjemnościach które na mnie czekają w Kołobrzegu.Wiecie,że na takich wyjazdach zawsze brakuje czasu,ale postaram się do Was tutaj zajrzeć chociaż na chwilkę.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i życzę aby Wasze pociągi z dużą prędkością mknęły do docelowych wymarzonych stacji.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moim wyjazdem,doradzaniem,podpowiadaniem i za to,że byliście ze mną. :serce:
Po powrocie podzielę się wrażeniami :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Aniu :serce: szczęśliwej i udanej podróży, do zobaczenia na miejscu już niedługo bo 28 stycznia, pozdrawiam :serce: :kwiat:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Cypis »

asiulek pisze:Aniu :serce: szczęśliwej i udanej podróży, do zobaczenia na miejscu już niedługo bo 28 stycznia, pozdrawiam :serce: :kwiat:
Aniu, ja również życzę Ci tego samego co Asiulek. Widzę, że w tym okresie będzie nas więcej. Więc do 28 stycznia :)
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Aniu ,szczęśliwej drogi i super pobytu.... a po powrocie nie zapomnij napisać jak było :) ....no i w miarę możliwości napisz kiedy pomachasz nam do kamerki :)
Awatar użytkownika
zenobi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2015 08:59
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zenobi »

Cypis pisze:
asiulek pisze:Aniu :serce: szczęśliwej i udanej podróży, do zobaczenia na miejscu już niedługo bo 28 stycznia, pozdrawiam :serce: :kwiat:
Aniu, ja również życzę Ci tego samego co Asiulek. Widzę, że w tym okresie będzie nas więcej. Więc do 28 stycznia :)
Dołączam się się do życzeń szybko dojedź i ciesz się pobytem. :)
Ja mam jeszcze ponad tydzień ale 28 stycznia będziemy w komplecie. :D
ODPOWIEDZ