Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
JA jadę od Ciechocinka od 24,02 do uzdrowiska Grażyna a ty? jestem z Tarnowa małopolska ,moze ktoś był w tym uzdrowisku i napiszę jak tam jest ? pozdrawiam Ania
Pozdrawiam Aniu.Nic nie wiem o tym ośrodku.Ale o Ciechocinku mogę powiedzieć że jest piękny od wiosny do jesieni.Ale co zimą?Też jadę.Może groty solne?
Grażyna to tylko świetnym położeniem może się poszczycić.Samo centrum,przy wejściu do Parku Zdrojowego.Warunki z tego co wiem (mieszkali tam znajomi) bardzo lichutkie są.
madzia66+ pisze:Pozdrawiam Aniu.Nic nie wiem o tym ośrodku.Ale o Ciechocinku mogę powiedzieć że jest piękny od wiosny do jesieni.Ale co zimą?Też jadę.Może groty solne?
domyślam się wiosna,lato to zieleń ,kwiaty itp. ale ,że az tak brzydko-zle zimą ? ja mam pobyt do 16 marca więc liczę na piękny początek wiosny lub koniec zimy sądząc po wpisie ,jesteś jeszcze w ciechocinku ,możr podasz więcej zalet tego Kurortu .Pozdrawiam ciepło Ania