Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi, to we wtorek zabieram skierowanie żeby mi lekarz wypisał.Jeszcze jedne pytanie,skierowanie wysyłacie do zusu pocztą czy zanosicie osobiście?
Minął ponad rok od momentu kiedy założyłem ten temat. W tzw. międzyczasie była komisja i wyjazd do Ustronia. Teraz drugie podejście - skierowanie na rehabilitację w ramach prewencji rentowej złożone powtórnie Teraz oczekiwanie na komisję Wystarczył tylko druk skierowania wystawiony przez lekarza rodzinnego, nic więcej nie musiałem wypełniać.
Jak dobrze pójdzie to dwa grzyby w barszczu
W NFZ coś chyba w okolicach 15.000 - z wyliczanek wypada wrzesień, jak nie wyjdzie z ZUS-em polowanie na zwroty
Gorzej jak oba w tym samym terminie
W ubiegłym roku skierowanie złożyłem w maju, komisja w czerwcu i już w lipcu mogłem jechać. Ale, że wybrałem Ustroń i "Równicę" to na własne życzenie czekałem do końca sierpnia. Pożyjemy, zobaczymy....
Witam Wszystkich.
Podobnie jak Małgosia69 byłem w sanatorium z ZUSu w sierpniu ubiegłego roku
15 lutego byłem u lekarza prowadzącego mnie i otrzymałem wniosek o sanatorium, osobiście dostarczyłem do ZUSu 25 lutego i 8 marca miałem komisje-lekarz orzecznik i otrzymałem skierowanie do Ustronia-Równica na 25 czerwca tego roku. Wszystko zależy od oddziału ZUS w danym województwie lub mieście.
Pozdrawiam