Lech Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15

Lech Kołobrzeg

Post autor: wojtek11 »

Witam wszystkich mam skierowanie do Lecha w Kołobrzegu interesują mnie aktualne opinnię o w/w sanatorium z góry dziękuję pozdrawiam i życzę miłego dnia :) :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Lech Kołobrzeg

Post autor: malgorzatas »

Gratuluję Wojtku :kwiat: Kołobrzegu....fajne sanatorium....cała baza na miejscu....pozdrawiamGosia
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Wojtek ,ależ Ci się trafiło :D ....nie byłam w tym ośrodku,ale masz wszędzie blisko.
Życzę udanego pobytu :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Byłam tam niby na turnusie reh. Nie był to pobyt jakoś zorganizowany. Można powiedzieć 14 dni w sanatorium. Pok.1-os. nr 308 z widokiem na ulicę. Fajna kawiarnia na 1 piętrze - oblegana. Byłam bardzo zadowolona i mile wspominam . Wszystko ok. Trudno o lepszą lokalizację. Piętro czym wyższe tym lepsze . Gratuluję i pozdrawiam :)
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Cypis »

Witam, gratuluję przydziału. Z tego co opisują osoby, które były w Kołobrzegu, Będziesz się tam dobrze czuł. :)
Kiedy jedziesz? Parę osób jedzie pod koniec stycznia, parę osób już tam jest. Jeżeli Miałbyś ochotę spotkać się z nami, to zapraszamy. :)
Życzę miłego pobytu i udanej rehabilitacji. Pozdrawiam serdecznie :)
ODPOWIEDZ