Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oooo rany abym ja nie dostała takiego przydziału
Zakład karny, zabita dechami wiocha, ciemno, daleko do domu,
nie ma gdzie potańcować
A wiadomo czy tam nie biją
Mark mój biedaku trza by cię odwiedzić i pocieszyć w tych Stróżach
Gdzie te Stróże umiejscowić bo jeszcze nie słyszałam o takim uzdrowisku(w jakich rejonach)W wykazie na śląskim NFZ-cie nie widziałam takiej miejscowości?!
Tam też w lwiej części to KRUS.
Nazywają ten przybytek ALKATRAZ !!!
MARK50 Twój wybór ale na Twoim miejscu pisałabym póki jeszcze czas o zmianę bo życzę Co dobrze
Witam wszystkich najzyczliwszych forumowiczów , jestem zaszczycony zainteresowaniem moją miejscowoscią sanatoryjną oraz tym ze w tej smutnej chwili nie zostawicie mnie samego , wiem ze obiecane odwiedziny to nie tylko słowa , bo te osoby ktore miałem szczescie poznac osobiscie za nic maja słowa nie poparte czynami wiec juz sie ciesze na super spotkanie w cichej i spokojnej miejscowosci moze i uzdrowiskowej, co do tego ze Bóg mnie opuscił to mysle ze nie miałem nawet okazji by az tak zgrzeszyc by to była kara ale i tak dziekuje Ewuni za zyczliwosc i porady jednak ja jak zawsze jestem wierny swoim ideałom i jesli raz sie zdecydowałem to pojade i bedzie dobrze jak zawsze , atmosfera nie zalezy od miejsca ale od nas samych jak napisała Rybenka, do miłego i czekam by poznac nowe miejsca w ktorych mozna podratowac zdrowko i zapomniec o problemach dnia codziennego ,wszystkich zaangazowanych w pisanie pozdrawiam i zachecam do dalszej konwersacji gdyz z tego wszystkiego wynosze duzo dobrych odczuc , przede wszystkim nie czuje sie sam