Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Skojarzyły mi się stare czasy - gdy za podkład muzyczny służył walc z filmu Dr Żiwago....
Wtedy akurat następowała "przerwa techniczna" w transmisji ...
Musiały lata upłynąć ...
Felice pisze:Zazwyczaj oglądam dowolne.Dziś trochę pecha miał Hiszpan,ale i tak punktowo poszło mu świetnie.
Mnie to zawsze jak w każdej dziedzinie zachwyca tempo rozwoju.Teraz pokaz to seria poczwórnych skoków.a pamiętasz jak Kurt Browning pierwszy raz skoczył w 1988 roku? Nie pamiętam dokładnie ale chyba salchowa.To było wydarzenie.
Tak ,tak , ciekawe co następne będzie nowością . Teraz to chyba już tylko jakieś kombinacje coraz bardziej złożone , bo pięć obrotów to chyba nie jest możliwe ? Jak się porównuje dawne występy , to różnica ogromna techniki jazdy i skoków , a człowiek przecież "prawie" się nie zmienił . Pozdrawiam
Alicja,juz jest nowość - mogą jeździć do muzyki z tekstem,przedtem było to możliwe tylko na pokazach.Nie wszystkim się to podoba.Kiedyś w ocenach był system szóstkowy i ja chyba bardziej go wolałam.
Punktacja teraz jest mniej przejrzysta dla laików , ale jest nowość : na ekranie w lewym górnym rogu w trakcie występu pojawia się narastająca punktacja za wykonywane elementy - to jest ciekawe . Poza tym muzyka faktycznie jest ciekawsza i zyskują na tym zawodnicy , którzy mają też umiejętności aktorskie , bo piosenkę można fajnie zinterpretować .
Witam w klubiku kibica slaba frekwencja jak zawsze skończył się mecz piłki recznej
Półfinał Niemcy -Hiszpania 24; 17 wygrana dla Niemców
1 miejsce Niemcy 2 miejsce Hiszpania 3 miejsce Chorwacja
Kibicowaliśmy Polska zajęla 7 miejsce