kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
-
forumowicz
- sisi malopolska
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2013 22:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Ciekawe gdzie zniknęła koko .Pewnie juz się pakuje.
A gdybym ja dostała Ciechocinek nawet w lipcu to zrobiłabym tak
Witam.Haniu,co w tym Ciechocinku
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
-
rybka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 13 mar 2013 15:51
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowano: 2 razy
Jaśmino czekałam na Twój przydział, też jestem NFZ Śląski. Wniosek składałaś koniec marca 2011, tzn że okres oczekiwania to prawie 26 miesięcyJasmina pisze:Dzisiaj wieczorem miałam taki status: skierowanie do realizacj- Ciechocinek sanatorium Gracja od 16.05-06.06.2013 wreszcie się doczekałam po prawie 24 miesiącach oczekiwania
.Pozdrawiam wszystkich oczekujących i życzę skierowań wedle życzenia
-
forumowicz
A gdybym ja dostała Ciechocinek nawet w lipcu to zrobiłabym takJasmina pisze:
Witam.Haniu,co w tym Ciechocinku
Nie miejscowość decyduje o udanym pobycie a przede wszystkim dobre uzdrowisko. To do którego jedziesz Ty jest mi obce. Napisałam tak gdyż Ciechocinek jako miejscowość mnie nie odpowiada. Ja byłam w środku lata w dodatku upalnego lata dlatego aż tak narzekać nie powinnam. Miasto bardzo ukwiecone, ale... nie leży mi miejscowość i już, chociaż moje uzdrowisko także do rewelacyjnych nie należało (2010), a już willa, w której ja mieszkałam to obskurny, przedwojenny budyneczek z bardzo ale to bardzo skromnymi pokoikami. Jeśli zaś chodzi o zabiegi to niewiele mogę powiedzieć. Miałam zaledwie 4 w tym basen solankowy i gimnastykę poranną
Życzę Tobie udanego pobytu, tak zabiegów niosących poprawę zdrowia, profesjonalnego personelu, a przede wszystkim doskonałego towarzystwa, bo to ono w dużej mierze decyduje czy nasz pobyt jest udany czy też nie