Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wojtaszek masz rację tak jak napisała Kruszynka , tylko może dorzucę małe co nie co .......w tym czasie co to się tęskni tak mocno ....nie szuka się .........zastępstwa w postaci innych rozrywek ............
kruszynko daje slowo sam to przezywam czekajac na Swoja Pania.Ostatnio ja zranilem slowem i mysla i baaaaardzo tego zaluje.Noc nieprzespana lzy wyplakane poprostu zle sie czuje.Kocham ja nad zycie nie wiem co strzelilo mi do glowy.Teraz mam pragnienie by na rekach ja nosic calowac i mowic jak baaaardzo ja Kocham
margot wiem to teraz ze zle uczynilem.Wiec powiem glosno PREPRASZAM CIE UKOCHANA za wyrzadzona krzywde mysla i mowa.Ciebie cala Kocham tylko Ciebie i tego sie nie wstydze.Jest mi smutno gdy Ciebie nie widze.Tylko Ciebie kocham i dla Ciebie tylko zyje.
kruszynko nie mylisz sie jest na tym forum.Juz dzis pisalem do Ukochanej jak baaardzo ja Kocham.Bez Ukochanej nie umiem oddychac bez Ukochanej nie umiem sie smiac bez Ukochanej nie moge juz zyc.KOCHAM CIEBIE I TYLKO CIEBIE NAJDROZSZA I NAJPIEKNIEJSZA