Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tosia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2009 12:22

Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: tosia »

Nie ma znaczenia z jakiego jesteś ZUSu ponieważ każdy oddział przesyła papiery do Warszawy i Warszawa rozdziela ludzi po sanatoriach.Ja już byłam w kilku i nie ma czegoś takiego jak zakaz wychodzenia jedynie jak jesteś na oddziale szpitalnym.Najważniejsze to towarzystwo jak się ma kogoś fajnego to da się przeżyć.
sonia
Na forum od: 24 paź 2009 15:41

Post autor: sonia »

Ja też dostałam skierowanie na rechabilitację 27.listopada/09.Jestem przerażona tym co tu czytam.Jadę samochodem. Czy może się ktoś orientuje czy można zmienić termin wyjazdu i sanatorium ?
tosia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Niestety nie da się zmienić terminu i miejsca sanatorium pytałam już w Zusie no chyba że dopiero zaczełaś chorować i nie jesteś dłużej na L-4 niż 60 dni.Dlatego że wolno ci chorować 182 dni ja mam do końca grudnia i już nie mogę zmienić bo nie ma czasu.W tej chwili rozpatrują wnioski na luty przyszłego roku także ja odpadam nie wiem w jakiej sytuacji jesteś.Ale wiesz nie takiego komu by każdy dogodził.Ile jest ludzi tyle bedzie opinii a tu też się znalazły dobre.Najważniejsze towarzystwo.A skąd jesteś?Ja tam dzwoniłam najważniejsze aby przyjechać do południa żeby wybrać sobie pokój i współlokatorkę.Pozdrawiam!
sonia
Na forum od: 24 paź 2009 15:41

Post autor: sonia »

Nie wiesz czy można jedynki za dopłatą rezerwować dzwoniłam dziś ale niestety informacje od poniedziałku do piątku godz.od 8.do 16.
tosia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nie ma jedynek tylko dwójki albo trójki.