Ustroń śl. ORLIK

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
fiolik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 11:11

Re: Ustroń śl. ORLIK

Post autor: fiolik »

Inkaa je jadę z Praszki więc lecę przez Częstochowę jak coś mogę po drodze zabrac :)
inkaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 09:58

Post autor: inkaa »

fiolik pisze:Inkaa je jadę z Praszki więc lecę przez Częstochowę jak coś mogę po drodze zabrac :)
Jeszcze nie wiem jak dotrę. Na razie myślałam o PKP.

A w ogóle na którą tam przyjeżdżacie?
fiolik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 11:11

Post autor: fiolik »

Inkaa daj namiary na siebie przecież po co masz sie pociągiem męczyć jak cosik to zabiore po drodze twoją osóbkę:). przyjęcia są od 8 rano ja będe wyjeżdżac z Praszki ok 6 rano
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2013 12:55

Post autor: mfilip »

ja jeszcze nie wiem... może po raz kolejny jakis wypadek mi sie wydarzy, wiec poki co nie zakladam.... poza tym zamowcie pogode...nie mam ochoty taszczyc szalikow, rekawiczek bleeeeee
Yaro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2013 23:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Yaro »

Teraz zajarzyłem, że jak na razie jestem rodzynkiem w tym temacie :lol:
Oooo, widzę że inkaa-ę do tego sanatorium wysłał ten sam oddział Zus-u :mrgreen:
inkaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 09:58

Post autor: inkaa »

Yaro pisze:Teraz zajarzyłem, że jak na razie jestem rodzynkiem w tym temacie :lol:
Oooo, widzę że inkaa-ę do tego sanatorium wysłał ten sam oddział Zus-u :mrgreen:
Ten sam mówisz? ;> :mrgreen:
fiolik pisze:Inkaa daj namiary na siebie przecież po co masz sie pociągiem męczyć jak cosik to zabiore po drodze twoją osóbkę:). przyjęcia są od 8 rano ja będe wyjeżdżac z Praszki ok 6 rano
Wiesz co, nie wiem jeszcze... A sama będziesz jechać? :roll:
Yaro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

mfilip pisze:oo, to Yaro'a już poznam:D ..
Ja też ;)

[quote="mfilip"kurna to moje pierwsze takie 'kolonie' mam nadzieje ze będzie znosnie[/quote]
fiolik pisze:Ha ha jeśli o mnie chodzi to też będzie mój pierwszy raz
inkaa pisze:A myślałam, że tylko ja tak będę mieć.

Ooooo trzy "dziewice" , :lol: :lol: :lol: ;) To ja stary "weteran" :roll: To będzie mój trzeci raz :geek:
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

jeroniee, to nas bydziesz przez próg przenosił jako 'weteran' :lol:

a swoją drogą dzwoniliście by sobie jakąś izdebkę zaklepać? kurna i mam nadzieję, ze nas jakoś wiekowo porozdzielają po tych pokojach, bo jak mi trafi być z jaką 80-tką w pokoju :shock: to... :arrow: chyba uciekom do chaty na czantoryji :mrgreen:
Yaro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

mfilip pisze:jeroniee, to nas bydziesz przez próg przenosił jako 'weteran' :lol:

jak dohtór pozwoli i dom rada to niy ma sprawy :lol:
mfilip pisze:kurna i mam nadzieję, ze nas jakoś wiekowo porozdzielają po tych pokojach, bo jak mi trafi być z jaką 80-tką w pokoju :shock: to... :arrow: chyba uciekom do chaty na czantoryji :mrgreen:
Nie bój, z ZUS-u z reguły to są do sześćdziesiąt paru lat :lol: tam średnia jest około czterdziestu parę lat. Jak by to było sanatorium z NFZ, to tam średnia jest około 75 lat :lol:
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Yaro, czyli Ty masz wieści, że to jedynie Zus? Kurna, jakieś wtykie tam mmosz:P :lol:

parking załatw za free bo byda na rumaku stacjonarnym musiała przyjechac:P
ODPOWIEDZ