kolejka do sanatorium 2013 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
-
rybka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 13 mar 2013 15:51
- Podziękował: 15 razy
-
anka23_07 swkrzyskie
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2013 15:55
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
Pogodnych zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych wśród najbliższych dla wszystkich forumowiczów.
Słoneczka
sisi ja dostałem przydział 26 lutego przy numerku 1600-z groszami i jade 2 kwietnia.Z Malopolskiego NFZ.Pozdrawiamsisi pisze:A ja cała w niepokoju,żeby nie powiedzieć w nerwach.Moja ciotka ma teraz numer 1442,a mój to 2727.Małopolski NFZ. I przydziału nie widać,ale patrząc za okno wcale nam się nie spieszyCioci zależy na tym ,żeby to nie był kwiecień,a mnie ,żeby to nie był maj.Potem to juz każdy termin nam pasi.A tak poza tym to wnioski były składane w VI 2011 i z NFZ poinformowano nas,ze czas oczekiwania to 18 m-cy.Czekamy na
![]()
![]()
- sisi malopolska
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2013 22:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Krys,zdecydowanie masz racje,też nie jezdżę latem na urlopy i do sanatorium od kiedy dzieci przestały z nami jeździć,ale w tym roku mam wyjatkową sytuację.Ponieważ myslałam,że po 18 m-cach ,no powiedzmy po 20 bedziemy już po sanatorium,(czyli XII-II)to zaplanowałam wakacje. Tzn.do mnie przyjeżdża na cale 2 miesiące letnie liczna rodzina z zagranicy,a ja w tym czasie ulatniam się z mężem do siostry na te same 2 m-ce.W maju z kolei mamy komunię wnuczki i przyjazd dorosłego dziecka z bardzo daleka na 3 tyg.więc zostaje nam czerwiec i dowolny miesiąc letni na sanatorium.A poniewaz mam ogród to przed latem bedzie w nim duzo pracy,więc tak naprawdę to wyjątkowo pasuje nam lato.Dzwoniłam do NFZ i pytałam panią czy mogę wpłynąc na termin,tzn zgłosiłam chęc dłuższego oczekiwania ,nawet do późnej jesieni,ale usłyszalam ,że nie mogą przedłużać czasu oczekiwania.Zmienic moga termin tylko ze wskazań lekarskich.Nic to, może się uda minąć terminem ze wszystkimi innymi planami.krys pisze:I nie jest fajnie jechać w okresie wakacyjnym!!!o zgrozo ludzi że hej!!
Poza tym wszystkiego najlepszego w ten zimowy czas,zdrowych ,pogodnych Świat Wielkanocnych
Wesołych świat, Zastanawiam sie czy nie wyjąć choinki, ale gdzie ja teraz karpia dostane.
-
maadziula
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2013 14:58
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Wszystkim forumowiczom życzę wesołych Świąt .(pogoda Bożonarodzeniowa)