Wyjazd do Wysowej z Będzina 02.05.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Koala56
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2014 21:38
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Wyjazd do Wysowej z Będzina 02.05.2016

Post autor: Koala56 »

Witam. Dostałam skierowanie z ZUS-u do sanatorium Biawena w Wysowej Zdroju 2.05.2016 r. Może ktoś z Państwa był w tym sanatorium i podzieli się opinią. Bardzo proszę o informację. Proszę napiszcie coś o tym sanatorium. A może ktoś wybiera się tam w tym terminie? Ja jadę sam samochodem to chętnie zabiorę kogoś na taki turnus z okolic Będzina bo ja z tego miasta jadę. Kontakt tel 603859514.
leszekp85
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 17:06
Staż sanatoryjny: 9

Re: Wyjazd do Wysowej z Będzina 02.05.2016

Post autor: leszekp85 »

Napisałem ci na P.W . :)
adm
Na forum od: 27 kwie 2016 19:16

Post autor: adm »

Też mam wyjazd w tym terminie, tylko ośrodek obok (Instytut). Biawena jest najlepsza, ładna, po remoncie. Piękne widoki. Za to w instytucie najlepsza zabawa - kameralna kawiarenka, jak tańczyć to tylko tam. No i standard trochę lepszy (w Biawenie byłem przed, a właściwie w trakcie remontu, teraz na pewno jest lepiej - choć wtedy też źle nie było). Zabiegi - podobnie tu i tam. Sama Wysowa – spokojnie, ładny park, fajny basen w parku. Pobyt zależy głównie od tego jakie towarzystwo się trafi. Pozdrawiam Adam.
elap50
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2014 09:34

Post autor: elap50 »

w Wysowej byłam w maju dwa lata temu ...w Glinik ...a w BIAWENIE jest ładnie ...chodziliśmy tam do kawiarni i na tańce ...BIAWENA jest najładniejszym sanatorium w Wysowej...w maju jest w Wysowej pięknie i spokojnie ....są tam cztery sanatoria i pękny park Zdrojowy .....można wytrzymać ...bardzo ważna jest pogoda ..ja miałam piękną pogodę dużo zwiedzałam ....nie ma pogody to trochę nudno .... :kwiat:
ODPOWIEDZ