Szpital Uzdrowiskowy nr 1-Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Urszula
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 18:10

Szpital Uzdrowiskowy nr 1-Ciechocinek

Post autor: Urszula »

Czy ktoś jedzie w terminie 24.06.13 r.
maryjan1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 12:58

Re: Szpital Uzdrowiskowy nr 1-Ciechocinek

Post autor: maryjan1 »

Akurat mój turnus się skończy :( . A Twój zaczyna :)
Urszula
Kuracjusz
Kuracjusz

Jaka szkoda,może zostaniesz na dłużej. :lol:
Urszula
Kuracjusz
Kuracjusz

Czy nikt nie jedzie w tym terminie,chyba będę tam sama. :roll:
robert87
Na forum od: 15 kwie 2013 11:57

Post autor: robert87 »

Witam, wybieram się dokładnie w to samo miejsce i ten sam dzień autobusem Lublin-Ciechocinek. Turnus 24 dni.
Urszula
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam robert 87,
Ja również jadę autobusem Warszawa-Ciechocinek,zapewne spotkamy się na miejscu. W ubiegłym roku byłam w Wieńcu- Zdroju na rehabilitacji i odwiedziłam Ciechocinek, jest to miasto tętniące życiem,jest gdzie pospacerować i skorzystać
z terapii na parkiecie.Czytałam trochę opinii o tym uzdrowisku,większość jest pozytywna,narzekają tylko ludzie na posiłki, mnie nie przeszkadza,trochę schudnę. :P
robert87
Na forum od: 15 kwie 2013 11:57

Post autor: robert87 »

Witam, dzwoniłem do tego sanatorium w sprawie pokoi, czy istnieje jakaś rezerwacja. Pani w informacji powiedziała, że nie prowadzą żadnych rezerwacji pokoi. Mam nadzieję, że dobierają osoby wiekowo. Na miejscu będę około godziny 18-19 :\ trochę późnawo.
Urszula
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam robert 87,
Oczywiście,że dobierają wiekowo,spoko nie zakwaterują Cię ze staruszkiem. Większość pokoi to 2-osobowe ,ale są również 3, wiem bo moja znajoma była w tym szpitalu.Dobrze, że zabiegi mamy na miejscu,ja w ubiegłym roku na zbiegi biegałam do innego budynku.Pozdrawiam.
nowakuracjuszka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2011 22:23

Post autor: nowakuracjuszka »

robert87 pisze:Witam, wybieram się dokładnie w to samo miejsce i ten sam dzień autobusem Lublin-Ciechocinek. Turnus 24 dni.
WITAM....mam pytanie do Roberta87.... czy jest autobus relacji Lublin - Ciechocinek bez przesiadek? Bo tez wybieram sie do Ciechocinka lecz mój turnus zaczyna się 19.06.2013.
pozdrawiam
ODPOWIEDZ