Wtyki tam nie mam, wiem to po prostu z autopsjimfilip pisze: Kurna, jakieś wtykie tam mmosz:P![]()
parking załatw za free bo byda na rumaku stacjonarnym musiała przyjechac:P
Ustroń śl. ORLIK
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2013 23:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Ustroń śl. ORLIK
zorientuje się czy dostanę przydział wehikuł czy też ni... i dom znać
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

Wierz mi, mam po drodze, te pare kilometrów w te czy we wte nie robi dla mnie różnicymfilip pisze:ale ni mosz po drodze:P
zorientuje się czy dostanę przydział wehikuł czy też ni... i dom znać
fiolik, kuruj się, pewnie za jakiś czas pojedziesz
- parking 6 zł/dobę niestrzeżony
- internet za free
- Zus może się kwaterować od 8mej
- pokoje są w większości 2osobowe i starają się wg wieku
- nie prowadzą wcześniejszej rezerwacji miejsc
- Pani była średnio uprzejma... wydawało mi się, że praca na recepcji to w większości służenie klientowi słowem, uśmiechem i informacją...hmmm...
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

Trzymamy kciuki za Ciebie, oby wszystko poszło ok'fiolik pisze:No i stało się ;( Ja odpadam, niestety w piątek dowiedziałam się że będą mnie reoperować więc.... wczasy mnie na dzień dzisiejszy omijają. Bawcie się dobrze i wypijcie browarka za moje zdrówkoPozdrawiam.
Śledź nasze posty w temacie "Opinie o sanatoriach"
Btw, a można wiedzieć na co ta operacja? Bo może polecilibyśmy jakiś dobry szpital ? Bo ja mam swój ulubiony
A parę dni wcześniej była miła "Pani"mfilip pisze:Dobra...dryndnęłam tam i:
- parking 6 zł/dobę niestrzeżony
- internet za free
- Pani była średnio uprzejma... wydawało mi się, że praca na recepcji to w większości służenie klientowi słowem, uśmiechem i informacją...hmmm...
Kurczę... Niefajnie... To trzymaj się tam jakoś!fiolik pisze:No i stało się ;( Ja odpadam, niestety w piątek dowiedziałam się że będą mnie reoperować więc.... wczasy mnie na dzień dzisiejszy omijają. Bawcie się dobrze i wypijcie browarka za moje zdrówkoPozdrawiam.
Następny co straszy... Br...Yaro pisze:Btw, a można wiedzieć na co ta operacja? Bo może polecilibyśmy jakiś dobry szpital ? Bo ja mam swój ulubionyPrzed moją pierwszą operacją lekarze byli na 100% pewni że będę roślinką i porozumiewał się tylko za pomocą mrugnięć oczyma, ale dostałem się w dobre łapy ówczesnego szefa pewnej kliniki i facet w ciągu około ośmiu godzin zrobił cosik takiego, że po wybudzeniu z operacji ówczesny ordynator po jakimś pytaniu do mnie był zdziwiony że Mu odpowiedziałem, a po drugim pytaniu czy mogę poruszać palcami u zdrowej nogi odpowiedziałem Mu, że mogę nawet ruszać palcami w chorej nodze
Zrobił oczy
i wyszedł. Po jakimś tam czasie przyszły pielgrzymki wszystkich doktorów którzy mnie wtedy operowali i tych których przy tym nie bylo, a operowało mnie wtedy trzech czy czterech
![]()
Ja też jakiś czas temu dzwoniłam. Pani była miła.mfilip pisze:- parking 6 zł/dobę niestrzeżony
- internet za free
I dowiedziałam się, że kwaterują rożnie - nie wiadomo jak się dostanie. Można przyjeżdżać od 8. I nie w każdym pokoju jest internet - raczej na holu.
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz