NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ Małopolska

Post autor: martynaQ »

ewa121957 pisze:Witam Cię Martynko :kwiat: będę za Ciebie trzymała kciuki,żebyś otrzymała coś konkretnego i była z tego bardzo zadowolona czego z całego serca Ci życzę.Pozdrowienia i całuski :serce: :kwiat:
Ewcia ja nie dziękuję :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

W poniedziałek ukazała się informacja w przeglądarce,że skierowanie zwrócone do weryfikacji,czekam na pismo z NFZ,ciekawe jak długo to potrwa. :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Myślę Wiesia,że z miesiąc :( Tym bardziej,że okres świąteczny.Z jakim numerem zostałaś na chwilę obecną? Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ostatni numer w poniedziałek 11871.Myślę ,że w przyszłym tygodniu dostanę pismo i zdążę załatwić przed świętami :) A jesli się nie uda no to po świętach.
U lekarza myślę nie bedzie kłopotów,mam fajną paną doktor,nie robi trudności.I tak mamy w miesiącu sie zmiescić więc spokojnie się zmieszczę.
Czy u Ciebie coś wiadomo na temat zmiany uzdrowiska,czy też jaszcze czekasz :?: Pozdrawiami miłego weekendu. :) :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wieslawa kowalska633 pisze:Ostatni numer w poniedziałek 11871.Myślę ,że w przyszłym tygodniu dostanę pismo i zdążę załatwić przed świętami :) A jesli się nie uda no to po świętach.
U lekarza myślę nie bedzie kłopotów,mam fajną paną doktor,nie robi trudności.I tak mamy w miesiącu sie zmiescić więc spokojnie się zmieszczę.
Czy u Ciebie coś wiadomo na temat zmiany uzdrowiska,czy też jaszcze czekasz :?: Pozdrawiami miłego weekendu. :) :kwiat:
U Ciebie póki co zmartwienia nie ma,bo myślę że numerek po ponownym wprowadzeniu będzie niższy :) A ja czekam na "wyrok" :lol: Jak tylko sprawa się wyjaśni,to Was powiadomię :) Liczę się z tym,że spieszyć się nie będą.Mam nadzieję,że jak mi coś przydzielą to będzie już ciepło,bo do tej pory zawsze byłam w okresie raczej zimowym.Tak czy inaczej kiedy dadzą,to dadzą ;) Ja również życzę miłegi weekendu Tobie Wiesiu i wszystkim forumowiczom :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Martynko kibicuję Ci bardzo i mam nadzieję ,że wszystko będzie po Twojej myśli. :kwiat:
Im dłużej to trwa, tym termin blizej wiosny .Jak mówi przysłowie "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło".Pozdrawiam i dobrego odpoczynku . :) :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wieslawa kowalska633 pisze:Martynko kibicuję Ci bardzo i mam nadzieję ,że wszystko będzie po Twojej myśli. :kwiat:
Im dłużej to trwa, tym termin blizej wiosny .Jak mówi przysłowie "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło".Pozdrawiam i dobrego odpoczynku . :) :kwiat:
Nie pozostaje mi Wiesiu nic,oprócz tego,żeby myśleć tak jak Ty :) Dzięki :kwiat: całuje :serce: i pozdrawiam :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No i dostałam.Busko Zdrój od 21.06.2015. Sanatorium Oblęgorek 2 :) Nie wiem czy mam się cieszyć,czy nie? może na forum czegoś się dowiem.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Martynko a jakie miałaś propozycje czy też Busko i jaki profil i co miałaś zaznaczone, tereny górskie czy morze :?Ile miesięcy czekałaś? :Dopytuję bo wiesz ,że ja też czekam i nie wiem na co się nastawiać... Termin fajny ,ale 3 miesięczne wyprzedzenie ,a warunki ktoś Ci podpowie,troche poczytasz ,a i tak najważniejsze fajne towarzystwo.Bedzie dobrze,przeważnie każdy kto opisuje swoje pobyty jest zadowlony,bo to ludzie tworzą klimat. :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Wiesia :kwiat: 17 kwietnia będzie 2 lata jak wpłynął mój wniosek do nfz.Krynicę miałam przydzieloną od 7 kwietnia,ponieważ prosiłam o zmianę ze względu na stan zdrowia,więc przydzielili mi Busko,tylko z większym"poślizgiem".Jeśli chodzi o mojego lekarza,to z jego strony żadnej sugestii nie było.Lekarz z NFZ zasugerował Krynicę i tak mi przydzielili.Jak jeszcze coś nie jest jasne dla Ciebie,to pytaj :)
ODPOWIEDZ