Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beatricz pisze:Dziękuję Reniu, mój wniosek z 4 kwietnia a profil ten sam. A kobitka w NFZ powiedziała że raczej w ciepłych miesiacach. Pozdrawiam i czekamy....
beatricz a wiesz gdzie mniej więcej masz sugerowany wyjazd do sanatorium bo ja do Krynicy Zdroju ,pozdrawiam
Witam Kochani ! Czy może Ktoś z Was był ze śląskiego oddziału NFZ w sanatorium w Dusznikach ?
Jesli tak to proszę o info w jakim sanatorium .Do których sanatoriów wysyłają właśnie w Dusznikach.
Chciałam się zorientować ,bo wiem że do Dusznik mnie przydzielili niestety nie znam nazwy bo za długi termin do wyjazdu.
Dziękuję za odpowiedź.
Witam. Moja znajoma z dolnoslaskiego składala w maju 2014 , kilka dni temu dostala termin 21 czerwiec Kudowa. Numery zeszły prawie do zera. W dniu przydzialu maiala 120 z ogonkiem. Pozdrawiam.