Dedal w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
andrzej110
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2016 13:47
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 6

Dedal w Polańczyku

Post autor: andrzej110 »

Witam, zakończyłem kurację w sanatorium Dedal. Obiekt ok, pokoje super wyposażone: tv, lodówka, czajnik, leżaki, suszarki do prania, naczynia i to wszystko bez jakichkolwiek dopłat. Łazienki w pokojach lub wspólne w studio. Wszystko świeżo odremontowane. Zabiegi na miejscu. Super personel. W budynku kawiarnia i codzienne wieczorki ze wspaniałym dj. Urokliwa okolica. Gorąco polecam, a sam chętnie do tego sanatorium wybiorę się. Pozdrawiam :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Dedal w Polańczyku

Post autor: Bogutka5 »

Polańczyk i Bieszczady wspominamy miło. Bylismy w 2011 obok w Plonie.
Bogutka
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Danuta Pietka »

Byłam w tym sanatorium 3 razy prywatnie na dwa tygodnie i też tak oceniam to sanatorium na jedno z najlepszych .Samo położenie Polańczyka jest bardzo malownicze.To sanatorium można innym polecić ,kto szuka dobrego sanatorium.Pozdrawiam wszystkich z forum:kwiat:
anetamaje
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2014 23:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: anetamaje »

Witam!
Z mężem jedziemy już do Dedala we wrześniu mam nadzieje że też będziemy zadowoleni :)
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: krzysiek23 »

Witam miło czytać takie opinie ja jadę już 15czerwca pozdrawiam . Czy we wszystkich pokojach są balkony? Napisz jeszcze kilka słów . Jak z zabiegami czy i ile dają masaży suchych???
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam serdecznie ,każdy pokój ma balkon a co do masaży to ja przez 14 dni miałam 8.Jest dwóch masażystów z tego co ja wiem to pan i pani bardzo się przykładają do swojej pracy.Wszystkie zabiegi miałam do godziny 11,jest kąpiel siarczkowa solankowa mrożenie miejscowe można wykupić sobie prywatnie jak ktoś nie ma przeciw wskazań kriokomorę co bardzo polecam.Jak masz pytania to pytaj :D
anetamaje
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2014 23:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: anetamaje »

Witam!! mam pytanie czy zabiegi można samemu sobie wybrać? bo jak bylismy w Inowrocławiu to pani doktor pytała co chcemy a jak w Polanicy to juz nie bo to co wyznaczył lekarz.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam Danusiu bardzo dziekuje za informacje . A jak z wolnym czasem? Gdzie polecasz wycieczki?
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Anetamaje i Krzysika23. Jeżeli chodzi o wybór zabiegów to zależy na jakiego lekarza trafisz bo jest ich kilku ,co do moich zabiegów to ja pana doktora poprosiłam o dane zabiegi które mi pomagają.Co do wycieczek to proponuję Zaporę Solińską ,Pętlę Bieszczadzką Łańcut, Lwów. To są moim zdaniem najważniejsze wycieczki ,ale na miejscu wybierzesz sobie jakie będą Ci odpowiadały.Życzę miłego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji .Pozdrawiam :)
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam bardzo dziękuje za informacje i pozdrawiam . Lubie cisze i takie malownicze miejsca na pewno będzie fajnie . Opisze po powrocie.
ODPOWIEDZ