Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ty nie rechocz , to było bleeeeeeeeeeeee.Dość już tego pakowania .Nie ma co sie przemęczać Zmykam do jasieńka.Rano wezmę się z kopyta do roboty.Nie zapomnijcie zgasić światła bo i tak rachunki wysokie.Spokojnej przespanej jednym ciągiem nocki.
Ja na wszelki wypadek raz jeszcze z taką samą Serdecznością Witam Tych Których nie Witałem a sąsiad gdzieś mi się...rozpłynął-mam nadzieję że jeszcze wróci