DANIEL USTROŃ 24.04.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: DANIEL USTROŃ 24.04.2016

Post autor: stokrotka »

kapsel pisze:Witam :kwiat: Gotowa i zestresowana,jakbym na ścięcie jechała ;) Dzięki za wszystkie wiadomości, ,,stokrotka'' wiesz coś więcej na temat tego''DANIELA''.
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Kapsel teraz moje info juz zbędne bo jesteś na miejscu.Byłam w Kosie i Orliku to niedaleko Daniela.Więcej było wdrapywania się pod górkę niż do Daniela.Wtedy Daniel (w roku ubiegłym)byl przed remontem.Tylko przechodziłam obok, skracając sobie drogę do centrum Ustronia.
Skąd jechałaś do Ustronia ? masz daleko?
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Kapsel może teraz Ty na gorąco opowiesz nam jak jest w Danielu? Jesteś już na miejscu i zapewne już się oswoiłaś :kwiat: z Ustroniem.Jakie zabiegi Ci zafundowali? :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Kapsel, ja też czekam na info :) chyba, że czas Ci nie pozwoli ;) pozdrawiam i życzę najlepszego, w każdej dziedzinie :D :kwiat:
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2016 19:50
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kapsel »

Witam :kwiat: Nie mogę nic na bieżąco pisać nie ma Wi-Fi w pokojach jest bardzo zimno i w pokojach i na dworze więc spacery odpadają. Zajęć mnóstwo wszystkie na zasadzie terapii,żadne masarze czy basen.Jedzenie w miarę niektórzy na rzeka ją ją na co dzień mało jem,więc wystarcza :) Nie taki diabeł straszny jak go malują, zobaczymy jak dalej. :kwiat: Pozdrawia serdecznie. :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kapsel, powolutku się rozkręcaj :) mają nadejść ciepłe dni, ale póki co rozgrzewaj się na parkiecie, mocno pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kapsel pisze:Witam :kwiat: Nie mogę nic na bieżąco pisać nie ma Wi-Fi w pokojach jest bardzo zimno i w pokojach i na dworze więc spacery odpadają. Zajęć mnóstwo wszystkie na zasadzie terapii,żadne masarze czy basen.Jedzenie w miarę niektórzy na rzeka ją ją na co dzień mało jem,więc wystarcza :) Nie taki diabeł straszny jak go malują, zobaczymy jak dalej. :kwiat: Pozdrawia serdecznie. :D
Myślę,że w chłodne dni też można spacerować wszak i w zimę się ruszamy z domu. Masz okazję ku temu by pozwiedzać i powdychać świeże powietrze. Będzie dobrze. Baw się dobrze,rehabilituj i tańcz na parkietach hi hi :kwiat: . Jak towarzystwo?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betinko :kwiat: naszej koleżance zapewne dobrze się wiedzie :D gdyby było inaczej....częściej by tu zaglądała ;) i dobrze :) później nam opisze ;) pozdrawiam Cię cieplutko :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 44 razy

Post autor: ewasz »

Byłam w niedziele w Ustroniu, pogoda dopisała, było jak zawsze cudownie :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ustroń jest piękny :) trzeba było poszukać koleżanki kapsel ....może gdzieś na spacerze mijałyście się. :kwiat:
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2016 19:50
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kapsel »

Jestem już w domku.Szybko minęło te 3tyg.Powiem tak jako ośrodek dużo mu jeszcze brakuje do sanatorium.Rzeczywiście jeden huk i warkot wiertarek,jedzenie niekiedy porażka (jajka na twardo do ziemniaków hit) porcje niewielkie brak warzyw trzeba przychodzić ze swoimi,sprzątanie w pokojach niby co 2 dni'koszmar'w ostatnim tyg nie było nawet ręczników na wymianę. Najlepsze dla mnie byly wszystkie zajęcia,terapie terapeuci wspaniali dużo dobrego wynioslam z tych zajęć, ale w końcu pojechałam pod leczyć psychikę. Ludzie wspaniali ,miasto piękne ,widoki wędrówki w góry w wolne dni.Brakowało na miejscu innych zabiegów'na baseny i inne atrakcje trochę daleko ale dalysmy radę bo tylko moglysmy 2 razy w tyg pomimo warunków będę mile wspominać pobyt wśród ludzi którzy bardzo rozumieli siebie nawzajem.
ODPOWIEDZ