Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Janusz1965 pisze:Ile mniej więcej numerów przed wyjazdem powiadamiają gdzie i kiedy jest wyjazd ja mam nr ok 3700 mam nadzieje ze niedługo coś przyjdzie z NFZ.pozdrawiam.
Z tym jest różnie -zależy chyba od schorzenia.Ja rano miałam 9 tys. a wieczorem już był przydział w przeglądarce..
Janusz1965 pisze:Numery pomału lecą 2700 i cisza .
Witam. Jeszcze może tydzień albo dwa i się wszystkiego dowiesz.Ja w 2013 skierowanie dostałam przy numerze 1360 w połowie marca a wyjazd był w połowie maja.
Życzę skierowania do wymarzonego kurortu, bo czas będzie wakacyjny.