Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice Spacer z dwójką rozwydrzonych urwisów......to żaden spokój ....dodatkowy stres
Dzisiaj już mamusia z tatusiem wrócą z imprezowania,to już będzie trochę luzu
Cześć Basiu Widzę,że i do Ciebie szczęście przyjechało
Nutko,fakt w takim momencie melisa będzie lepsza.
Na szczęście moje dzieci postanowiły wolne dni spędzić ze swoimi dziećmi,czyli zwolnili mnie z "obowiązków" babci.
Witam
A ja nic nie gotuję. Siedzę przed fontanną na deptaku w Krynicy Zdroju i odpoczywam. Słoneczko jest fajne, muzyczka, kuracjuszki spacerują. Luz blues. Zachciało mi się kawy i pomyślałem o Was. Pozdrawiam