Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Basiu znalazlam tylko strone tego osrodka w internecie. Natomiast tu na forum niewiele jest informacji. Niestety Twojego opisu z 2012 roku tez nie moge znalezc! Chyba gapa ze mnie! Bylabym bardzo wdzieczna gdybys napisala cos o pokojach,zabiegach itp,itd. Jesli wolisz napisz na maila [email].pl Szkoda ze nie jedziesz teraz!
Pozdrawiam-Iza
To jeszcze raz dla tych co nie mogą znaleźć mojego wpisu ; opisuję sytuację ( to co pamiętam) z września 2012. Byłam razem z synem ( on był jako komercyjny). Mieliśmy przytulny pokój na trzecim piętrze. Sanatorium jest w dwóch budynkach połączonych nie wszędzie można dostać się windą np do piwnicy gdzie są zabiegi oraz na trzecie piętro gdzie mieszkaliśmy. Dla osób sprawnych ruchowo to nie problem. Jedzenie bardzo smaczne i porcję wystarczające. Chleb który zostawał np ze śniadania był wystawiony i można było sobie dobrać przy kolacji. Jak naliczyłam to było 17 - różnych zup ; osobiście nie przepadam za zupami ale tam ( poza rosołem który akurat nie wyszedł) były pyszne. Kolacje często na gorąco. W pokojach jest : suszarka na pranie ;lodówka; TV; naczynia sztućce , talerzyk, kubeczek. Brak czajnika. Na korytarzu dystrybutory z gorącą i zimną wodą. Na parterze dostęp do komputera. Zabiegi miałam głównie do obiadu tylko jeden po. Dostałam te zabiegi które chciałam bez problemu. Personel bardzo miły i życzliwy. Są organizowane różne wycieczki i potańcówki . W Świnoujściu jest biedronka i lidl. Na zakupy chodziłam do miasta bo sklepy blisko ośrodka odstraszały cenami. Nie było problemu z wcześniejszym wyjazdem ja wyjechałam dzień przed końcem po obiedzie i jeszcze dostałam prowiant na drogę za kolację i śniadanie. Polecam wycieczkę statkiem po zatoce . Życzę dobrego wypoczynku. W razie pytań chętnie odpowiem