Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Ciechocinek

Post autor: Asik »

Fan, dasz radę :) Trzymamy za Ciebie kciuki :P
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

fan2013 Jak się zaklimatyzujesz:napisz czy "grzybek" już działa, :?:Jakie tam sa atrakcje :?: czekamy na niusy :)
Życzę udanej rehabilitacji. ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam wszystkich życzliwych i dzięki za info :) Jak na razie nie działają ani tężnie ani Grzybek...obiecują na dniach włączyć.Zaczeło się wielkie sprzątanie po zimię,i naprawy.....super jak tną na sucho piłą krawężniki na placu gdańskim :shock: Na pewno jak tylko zacznie się zielenić ,zakwitną kwiaty w parkach będzie całkiem ,całkiem.Przez tą przydługą zimę jest smutno,buro i....ech :( Na razie zaliczony basenik w Klinice pod tężniami...bo to raczej basenik taki okrągły bez torów pływackich ale całkiem elegancko....fajne sauny polecam.Lokale jak obejdę to opiszę ale proszę to traktować z przymrużeniem oka ;) ,bo będą to moje odczucia.Bristol...odpada,Targon mi pasuje jak reszta..narazie nie wiem :?: napiszę jutro.Pozdrawiam i wszystkim wybierającym się do Ciechocinka życzę przede wszystkim słońca bo na razie brak :!: :) :kwiat:
forumowicz

Fan :kwiat: :kwiat: Pisz koniecznie :kwiat:
Bedziesz moim przewodnikiem po lokalach, w których niekoniecznie odbywają się "piernikalia" :mrgreen:
Dancingi i potancówki przy zespołach weselnych to niekoniecznie moja bajka, więc boję się,że nie bedę miała co tam robic :/ Jadę za 1,5 miesiąca
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witaj Fan :) nie przejmuj się na razie brakiem towarzystwa. Pierwsze dni w sanatorium przeważnie zawsze są.....samotne. Po kilku wizytach na potańcówkach na pewno poznasz fajnych ludzików i jeszcze zatęsknisz za .....samotnością ;) Słoneczko lada moment zagości na stałe na niebie i od razu wszystko stanie się piękniejsze, nawet te odgłosy piły przestaną Ci przeszkadzać. Trzymaj się, pozdrawiam cieplutko ze słonecznej dzisiaj Łodzi (do Ciechocinka stąd niedaleko, więc i u Ciebie słoneczko zaraz będzie) :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj Fan! jak wolisz basen pływacki to idź do sanatorium wojskowego tam taki będziesz miał,Co zaś się tyczy tańców to rzecz gustu jak odpowiada Ci Targon to myślę,że Wiktoria pod tężniami również powinna Cię zadowolić.Samych przyjemnych chwil Ci życzę Pozdrawiam
forumowicz

Witam,pozdrawiam......ja się chyba w czepku urodziłem.....dziś pada deszcz :!: AgaC na pewno napiszę o lokalikach,tylko nie wiem przedziału wieku,bo jak to mówią co lubią 60 to niekoniecznie 40,a tak z ręką na sercu jest w czym wybierać ;) Różny standard i repertuar. Anka :) trafiłem do wojskowego jest ok.Nadal wędruję i poznaję co się da.Dzięki :) To jest ta super siła z NS... wszystkim miłym panią :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Dzięki Fan, trzymaj się i.....zwiedzaj co się da ;) :lol:
forumowicz

Witaj Fan :) Nie przeżywaj tylko bywaj :lol: .Trochę w nocy ,o poranku ,i wypijaj co masz w dzbanku ;) :)
A tak na serio poczekaj w Ciechocinku jak posprzatają ,te gałęzie i zakwitną dywany kwiatowe od razu humor sie Tobie poprawi.
P.s pisz w ...Na każdy temat.bo dostaniesz bana :lol: :lol: Nie myl z bananem ..na banany zapraszam w moje strony :lol:
Baw się dobrze i dreptusiaj od ...do itd :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

Dlatego ja tez nie lubie Ciechocinka, byłam dwa razy i uważam ze całe miasto pachnie naftaliną.
ODPOWIEDZ