Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Ciechocinek

Post autor: forumowicz »

fan2013 pisze:AgaC na pewno napiszę o lokalikach,tylko nie wiem przedziału wieku,bo jak to mówią co lubią 60 to niekoniecznie 40,
Fan, ja mam 37 lat, wiec gdybys rozejrzał się za czymś mało dancingowym to byłabym wdzięczna
forumowicz

Lużne nasze gadki przeniosłem do na każdy temat bo dostanę bana,a tego niechcę.Napiszę coś o Perełce .Średniej wielkości sanatorium.Pokoiki standard,dwuosobowe, czyściutko... a mam skrzywienie w sprawie czystości :roll: Łazienki wyremontowane są ok może trochę kabina mini.....cóż chłop ponad 1.90 , 90kg :lol: :lol: Spore balkony,tylko słońce i będzi ok :lol: :lol: I najważniejsze z plusów jedzenie, jak na sanatorium z NFZ, a w wielu jadałem bardzo dobre.Nie mam żadnej diety ,a są dodatki,jak nie jogurt to kefirek,ciasteczka lub ciasto,owoc.Dopiero 4 dzień a zawsze coś jest.Zupy bez ograniczeń.Jestem zadowolony.Trochę gorzej z zabiegami.......baza słaba.Sugerowałem lekarzowi masaż .....odpowiedź....może być ale płatny.Tu porażka bo to jeden z podstawowych zabiegów w sanatoriach :shock: No i właśnie w sanatorium...brak integracyjnej części....jak to mówią radż sobie sam.Na holach kanapa dwa foteliki.....ciągły ruch.Wszyscy po pokojach.Trafiłem na trochę starsze towarzystwo ale chyba to jest spowodowane tym że są tu tylko turnusy z NFZ.Gdy jest mieszanka ZUS,NFZ to dużo młodsze towarzycho.Pozdrawiam :mrgreen:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Fajna Ci się trafiła Perełka.Miłego dnia :)
forumowicz

E, no nie,nie jest tak żle są plusy i minusy....jak wszędzie :roll: :)
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Mirabella »

Ciechocinek jest przereklamowany....

Tym kurortem można było się zachwycać chyba w PRL.
Dobrze powiedziane........pachnie naftaliną :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Fan2013 Słońce na horyzoncie będzie pogoda. ;) Baw się dobrze :lol:
filip1991
Na forum od: 09 cze 2013 14:08