Lużne nasze gadki przeniosłem do na każdy temat bo dostanę bana,a tego niechcę.Napiszę coś o Perełce .Średniej wielkości sanatorium.Pokoiki standard,dwuosobowe, czyściutko... a mam skrzywienie w sprawie czystości

Łazienki wyremontowane są ok może trochę kabina mini.....cóż chłop ponad 1.90 , 90kg

Spore balkony,tylko słońce i będzi ok

I najważniejsze z plusów jedzenie, jak na sanatorium z NFZ, a w wielu jadałem bardzo dobre.Nie mam żadnej diety ,a są dodatki,jak nie jogurt to kefirek,ciasteczka lub ciasto,owoc.Dopiero 4 dzień a zawsze coś jest.Zupy bez ograniczeń.Jestem zadowolony.Trochę gorzej z zabiegami.......baza słaba.Sugerowałem lekarzowi masaż .....odpowiedź....może być ale płatny.Tu porażka bo to jeden z podstawowych zabiegów w sanatoriach

No i właśnie w sanatorium...brak integracyjnej części....jak to mówią radż sobie sam.Na holach kanapa dwa foteliki.....ciągły ruch.Wszyscy po pokojach.Trafiłem na trochę starsze towarzystwo ale chyba to jest spowodowane tym że są tu tylko turnusy z NFZ.Gdy jest mieszanka ZUS,NFZ to dużo młodsze towarzycho.Pozdrawiam