Kołobrzeg Mewa, koniec lipca`2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
staf
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2016 12:42
Staż sanatoryjny: 1

Kołobrzeg Mewa, koniec lipca`2016

Post autor: staf »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !

Chciałbym prosić o jakiekolwiek opinie o sanat. Mewa -Kołobrzeg. Mam przydział na koniec lipca b.r. i chciałbym zasięgnąć opinii ludzi, którzy -zwłaszcza niedawno- byli właśnie w w /w Mewa.
Z przeszukanych-dostępnych informacji wiem narazie m.in. że zameldowanie w momencie przybycia jest w Mewa.1, a konkretny przydział to budynki: Mewa1- Mewa5. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek opisy-opinie...

Sam byłem już w sanat. Kołobrzeg-Verano w 2013r, mogę dla szukających służyć jakąś informacją w razie potrzeby.
staf
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Kołobrzeg Mewa, koniec lipca`2016

Post autor: grazynamackowiak »

Wtam Staf na naszym forum informacje kuracjuszy
którzy przebywali w sanatorium Mewa 1 inne budynki :)
Informacje może bedą przydatne pozdrawiam :kwiat:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... d%5B0%5D=3
staf
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2016 12:42
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: staf »

do: grazynamackowiak ->Dzięki za podpowiedź -za linka. Właściwie znalazłem i czytałem go już, ale dzięki!
Mając wreszcie długo oczekiwany przydział nie chcę nic wybrzydzać; samo sanatorium to jedno, ale czas pobytu -środek lata, plaże tuż-tuż i sam cudowny klimatyczny Kołobrzeg... tyle kapitalnych zalet !
Choćby nie wiem co -jestem b.pozytywnie nastawiony. Ale chętnie przeczytałbym jakiekolwiek drobiazgi o Mewie właśnie od tych co tam byli.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj staf :kwiat:
Szczegółowe odpowiedzi może udzielać Tobie Medii :kwiat: i MaKa :kwiat: one były w tym sanatorium...ja od siebie dodam że były bardzo zadowolone...wszędzie blisko...Ale nie byłam w środku i nie będę pisała czegoś co nie wiem...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

malgorzatas pisze:Witaj staf :kwiat:
Szczegółowe odpowiedzi może udzielać Tobie Medii :kwiat: i MaKa :kwiat: one były w tym sanatorium...ja od siebie dodam że były bardzo zadowolone...wszędzie blisko...Ale nie byłam w środku i nie będę pisała czegoś co nie wiem...pozdrawiam Gosia

Małgoś ,niestety coś się Tobie pomyliło :lol: .....Medi i ja byłyśmy w Niwie....na temat Mewy nie mam informacji.
Pozdr.... :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

No popatrz...jaka ze mnie gapa...NIWA...MEWA... :lol: :lol:
NIWA...jest przy kładce....a MEWA 1..2 ..3...na deptaku...przepraszam za błąd :cry:
ODPOWIEDZ