Mazowiecki, jaki jest teraz czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Mazowiecki, jaki jest teraz czas oczekiwania?

Post autor: ewiko »

Narewko, ja również dostałam z takim wyprzedzeniem. Muszę przyznać że po raz pierwszy, bo wszystkie poprzednie zawiadomienia docierały niewiele ponad miesiąc wcześniej..... pozdrawiam i pięknego dnia życzę :kwiat:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Mama też ma jeszcze 2 miesiące do wyjazdu ale dziwne, że tydzień minął a papierów nie przysłali jeszcze.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Czekałam dokładnie 24,5 miesięcy od wystawienia skierowania a na dwa miesiące od rozpoczęcia dostałam przydział.
Miałam zaznaczone niziny i tereny podgórskie.Dostałam Rymanów i bardzo się cieszę, że nie po raz czwarty Krynicę,lubię Podkarpacie. Moje sugestie zostały wysłuchane.Myślę, że przy przydziale liczy się bardziej czas oczekiwania jaki napisano we wniosku niż nr w kolejce. Raz dostałam z numerem 21 000 (myślę że był to czyjś zwrot) teraz 4 900 a mojej koleżanki rodzice do Ciechocinka z nr 2300. :kwiat:
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

U mnie te 24, 5 miesiąca wypada na polowę sierpnia.Jakby tak dostać wtecy skierowanie do Kołobrzegu, wtedy byłabym naprawdę usatysfakcjonowana.Ostatnie wyjazdy to tylko Szczawnica albo Szczawno, minmo sugestii lekarza o Kołobrzegu.No to jeszcze trochę wody w Wiśle uplynie, nim skietowanie dotrze..
A kiedyś też miałam nr 19 tysięcy i skierowanie, teraz już tylko 9 000 osób przede mną. Ale już blisko!!