Wieniec Zdrój Jutrzenka 3 czerwca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 3 czerwca

Post autor: jan19557 »

Neon poczytaj sobie moje wpisy. . Już podawałem, że tam są tylko przystanki autobusowe a nie dworzec to jak możesz kupić bilet powrotny. poza tym połączenia z Włocławkiem są co godzinę i na pewno nie musisz jechać taxi. Przystanek na miejscu masz niemal pod szlabanem przy wjeździe. Możesz wrócić dzień wcześniej bez dodatkowej opłaty ale dopiero po obiadku. Spotkanie organizacyjne jest na drugi czy trzeci dzień. Powodzenia.
neon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2016 14:59
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: neon »

Witam Monika . Właśnie przeczytałem, że jedziesz do Jutrzenki w tym samym czasie co ja. Jedziesz 03.06 z Warszawy ? Pozdrawiam.
ja-ona
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2016 16:38
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: ja-ona »

neon pisze:Witam Monika . Właśnie przeczytałem, że jedziesz do Jutrzenki w tym samym czasie co ja. Jedziesz 03.06 z Warszawy ? Pozdrawiam.
Razem z Moniką planujemy jechać autem razem z Warszawy 3 czerwca :)
neon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

To fajnie, ja jadę pociągiem rano. Pozdrawiam, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nie będzie zgrzytów typu Jutrzenka-Hutnik. Neon
ja-ona
Kuracjusz
Kuracjusz

Najwyżej zrobimy strajk większą grupą, że chcemy zakwaterowania zgodnie ze skierowaniem :P
neon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

chyba nie będzie już problemu bo Ola, która teraz kończy turnus napisała, że kierują zg ze skierowaniem. Bilet kupiłem tydz temu, ale to tylko 2.30h jazdy, nie to co w zeszłym roku 11 godzin. pozdrawiam.Neon
ja-ona
Kuracjusz
Kuracjusz

A czy ktoś z byłych kuracjuszy Wieńca <bądź aktualnie przebywających> pisał coś o której i ile po zakwaterowaniu jest wizyta u lekarza z przydziałem zabiegów ?
Neon może coś wiesz na ten temat?
neon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

nie wiem,czy zabiegów, ale z tego co usłyszałem to już o 17-tej, a więc 4 godz po przyjeździe lekarz rozmawiał A Wy o której przyjedziecie ? neon
ja-ona
Kuracjusz
Kuracjusz

Planujemy dotrzeć ok 10 lub 12 . To chyba dobra godzina bo doba hotelowa chyba ok 14 się zaczyna
neon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

nie wiem jak w Wieńcu, bo np w zeszłym roku jak byłem w innym sanatorium, to nie obowiązywała doba hotelowa ani w dniu przyjazdu ani wyjazdu. W dniu przyjazdu byłem o 8 rano (podróż nocą) i od razu wprowadziłem się do pokoju. Neon
ODPOWIEDZ